معاون هماهنگ کننده سپاه در تبریز مطرح کرد؛

جنگ و تحریم هم نتوانست حرکت انقلاب را متوقف کند

معاون هماهنگ کننده سپاه پاسداران عصر امروز در همایش گرامیداشت چهل و دومین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی در دانشگاه پیام نور تبریز حضور یافت.

به گزارش تبریز بیدار ، سردار سرتیپ محمدرضا نقدی در همایش بزرگداشت دهه فجر در دانشگاه پیام نور تبریز اظهار داشت: جمهوری اسلامی اثبات کرد با وجود تحریم ها هم می توان روی پای خود ایستاد.

معاون هماهنگ کننده سپاه پاسداران با اشاره با دستاوردهای انقلاب در طی سالیان پس از پیروزی انقلاب افزود: آمار و ارقام پیشرفت های ایران پیش از انقلاب با ایران پس از انقلاب تفاوت بسیار چشمگیر و خیره کننده دارد.

وی در بخش دیگری از سخنان خود عنوان داشت: جمهوری اسلامی در طی ۴۲ سال اخیر با وجود جنگ و تحریم ها روی پای خود ایستاد و تسلیم نشد.

همچنین در این مراسم که با حضور فرمانده سپاه عاشورا سردار خرم و جمعی از دانشجویان و خانواده های معظم شهدا برگزار گردید مراسم تکریم و معارفه مسئول بسیج دانشجویی دانشگاه پیام نور تبریز نیز صورت پذیرفت.

انتهای پیام/

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *