مهران، جاده بیقراری برای مسیر اربعین
آچار فرانسه هسته ای
عزت ایران، میراث ماندگار شهدا / مهندس مکانیک که آگاهانه لباس سبز پاسداری به تن کرد
اعزام کاروان مردمی «از آذربایجان تا خلیج فارس؛ جان فدای ایران» از تبریز
جمهوری اسلامی دفاع از مجاهدان لبنان را به عنوان سیاست راهبردی خود تعیین کرده است
مطالبه نیروهای شرکتی را به «پرداخت مستقیم حقوق» تقلیل ندهید
چرا کارت آزاد به همه نمیرسد؟ / «کارت آزاد نداریم»؛ شائبه فروش زیر ذرهبین
نباید به اختلافات سیاسی و گسلهای قومی دامن زداستاندار آذربایجان شرقی گفت: قبلا مسئولین مردم را به وحدت دعوت می کردند اما الان کار برعکس شده و مردم به مسئولین می گویند بس کنید.
به گزارش تبریز بیدار ، محمدرضا پورمحمدی در جشن خودکفایی مددجویان کمیته امداد آذربایجان شرقی با بیان اینکه انقلاب اسلامی در دنیا تحول ایجاد کرده، افزود: دشمنی های استکبار جهانی علیه انقلاب اسلامی بدلیل ماهیت عدالت محوری و ارزش مداری آن است.
استاندار آذربایجان شرقی در ادامه گفت: مشکلات هست اما نباید نعمت انقلاب اسلامی را ناسپاسی کنیم.
وی با اشاره به مشکلات اقتصادی و معیشتی جامعه بیان داشت: لعن و نفرین ها رابه کسانی بفرستیم که تحریم های ظالمانه را علیه کشور ما وضع کردند.
پورمحمدی ادامه داد: انقلاب ما، انقلاب نان و مسکن نبود بلکه انقلاب برای توسعه عدالت محوری با محور عدالت بود.
وی با بیان اینکه بعضی ها مست قدرت شده اند، افزود: نباید یادمان برود که ما خدمتگزار مردم هستیم.
استاندار آذربایجان شرقی ضمن تاکید بر حفظ حفظ وحدت در کشور گفت: قبلا مسئولین مردم را به وحدت دعوت می کردند اما الان کار برعکس شده و مردم به مسئولین می گویند بس کنید.
وی با بیان اینکه کار خیر و احسان در تبریز خاستگاه دارد، گفت: مردم عزیز در روزهای کرونایی با کارهای خیر خود ما را شرمنده کردند.
پورمحمدی ضمن اشاره به افزایش چشمگیر زکات در استان گفت: کمک به نهادهای حمایتی نشان می دهد که مردم هوای نیازمندان را دارند.
انتهای پیام/
دیدگاهتان را بنویسید