برگهایی از پرونده سنگین یک مبارز / آخرین نگرانی شهید قاضی: حاج شیخ علی سنه بیشی اولمادى؟ / خطبه ای برای رسوایی اسرائیل و امضایی علیه شاه
هر ۸ دقیقه یک تراکتور / این صدای خودکفایی است
کشف بیش از ۱۲ کیلو مواد روان گردان از نوع شیشه در فرودگاه تبریز
انهدام باند سارقان منزل در تبریز
بازگشت ۷ میلیارد ریال به حساب ۲ مالباخته عکسهای یادگاری
تامین پایدار کالاهای اساسی اولویت اول پدافند غیرعامل است
پاسخ «فوری، اثرگذار و بدون محدودیت جغرافیایی» به هر سطح و نوع از تهدید
امنیتتان را به آمریکا نفروشید!رئیس سازمان اوقاف و امور خیریه کشور در سفر دو روزه وارد تبریز شده و در نخستین برنامه خود با استاندار آذربایجانشرقی دیدار و گفتگو کرد.
به گزارش تبریز بیدار ، حجت الاسلام و المسلمین سید مهدی خاموشی در دیدار با استاندار آذربایجانشرقی اظهار داشت: بیشترین اقدامات سازمان اوقاف و امورخیریه کشور به سمت بهره وری منابع برای مناطق وقفی و محرومین است.
وی افزود: در گذشته بیشتر جنبهی تجاری و مسکونی موقوفات در نظر قرار میگرفت اما اکنون با نگاه دانشبنیانی در بحث زراعی، باغات، معادن، تولید و کارخانجات کارها را پیش میبریم.
وی آذربایجانشرقی را یکی از استانهای توانمند در سطح کشور بر شمرد و گفت: در طول سنوات گذشته درآمدهای خوبی کسب کرده ایم اما باید این درآمدها را به سمت هدفمند کردن ببریم.
رئیس سازمان اوقاف و امور خیریه اظهار داشت: در دیدار با رییس جمهوری ما به آقای رئیسی نیز گفتیم که سازمان اوقاف میتواند در بحث تولید مسکن، اشتغال و همچنین امنیت، پیشران باشد.
حجت الاسلام خاموشی همچنین با قدردانی از اقدامات دولت سیزدهم در تسریع امر واکسیناسیون و همچنین سفرهای استانی رئیس جمهوری گفت: تسریع واکسیناسیون و سفرهای استانی رئیس جمهور موجب بالارفتن میزان سرمایه اجتماعی شده و بین مردم آرامش خاصی به وجود میآورد.
استاندار آذربایجانشرقی نیز در این دیدار با بیان اینکه تبریز و آذربایجان دیار خیّرین است، گفت: توجه به بهره وری و استفاده موثر از منابع اقدامات درس آموز سازمان اوقاف و امور خیریه کشور است.
محمدرضا پورمحمدی افزود: ما میخواهیم فرهنگ کار خیر در جامعه رواج پیدا کند و با توجه به اینکه آذربایجانشرقی دارای معادن زیادی است، از سازمان اوقاف میخواهیم نیز کمک کند تا بخشی از منابع به سمت معادن سوق پیدا کند.
انتهای پیام/
دیدگاهتان را بنویسید