عزم میراثفرهنگی برای ثبتجهانی مسجد سنگی ترک و توسعه زیرساختهای گردشگری میانه
برگهایی از پرونده سنگین یک مبارز / آخرین نگرانی شهید قاضی: حاج شیخ علی سنه بیشی اولمادى؟ / خطبه ای برای رسوایی اسرائیل و امضایی علیه شاه
هر ۸ دقیقه یک تراکتور / این صدای خودکفایی است
کشف بیش از ۱۲ کیلو مواد روان گردان از نوع شیشه در فرودگاه تبریز
انهدام باند سارقان منزل در تبریز
بازگشت ۷ میلیارد ریال به حساب ۲ مالباخته عکسهای یادگاری
تامین پایدار کالاهای اساسی اولویت اول پدافند غیرعامل است
پاسخ «فوری، اثرگذار و بدون محدودیت جغرافیایی» به هر سطح و نوع از تهدیدمدیر ستاد دیه آذربایجان شرقی از آزادی 323 زندانی غیرعمد و محکوم مالی در هفت ماهه سال جاری از زندانهای استان خبر داد.
به گزارش تبریز بیدار ، رسول تقی پور گفت : 314 نفر از زندانیان آزاد شده، مرد و 9 نفر زن بودند، گفت: زندانیان جرایم غیرعمد استان که در هشت ماهه سال شدند شامل 195 نفر زندانی بدهکار مالی، 8 محکوم تصادف رانندگی و حوادث کارگاهی و 120 محکوم مهریه و نفقه میشود.
وی با بیان اینکه مجموع مبلغ بدهی زندانیان آزاد شده بالغ بر 186 میلیارد تومان بود، اظهار کرد: مبلغ 162 میلیارد تومان از طریق دادخواست اعسار به تقسیط، 8میلیارد تومان از طریق گذشت شاکیان، 10 میلیارد تومان از طریق کمک ویژه ستاد دیه استان و 5 میلیارد تومان نیز از محل تسهیلات با کارمزد چهار درصد و یک میلیارد تومان از طریق آورده خانواده تامین شده است.
تقی پور در خاتمه گفت: اکنون بالغ بر 426 محکوم در زندانهای استان در حال تحمل حبس هستند که کل مبلغ بدهی این افراد، به بیش از 200 میلیارد تومان میرسد.
انتهای پیام/
دیدگاهتان را بنویسید