از ابتدای سالجاری تاکنون؛

بهره مندی بیش از ۲۰ هزار دانش آموز و ۸۴۵ دانشجو از خدمات کمیته امداد استان

معاون فرهنگی کمیته امداد آذربایجان شرقی اظهار داشت: ارتقای شاخص های آموزشی و مهارتی اصل اساسی در ارایه خدمات به دانش آموزان و دانشجویان تحت حمایت این نهاد است.

به گزارش تبریز بیدار ، بهروز شریف با اشاره به خدمات آموزشی و فرهنگی به فرزندان مددجوی تحت حمایت گفت: از ابتدای سالجاری تاکنون ۲۰ هزار و ۲۸۱ دانش آموز و ۸۴۵ دانشجو در سطح استان از خدمات آموزشی و فرهنگی کمیته امداد بهره مند شده اند.

وی به آمار قبولین دانش آموزان تحت حمایت در کنکور سراسری ۱۴۰۰ اشاره کرده و افزود: ۱۱۲ دانش آموز تحت حمایت این نهاد در آزمون ورودی دانشگاه ها پذیرفته شدند که ۶ نفر از آنها حائز رتبه زیر ۱۰۰۰ بودند.

معاون فرهنگی کمیته امداد آذربایجان شرقی بر اهمیت ارتقای شاخص های فرهنگی و آموزشی فرزندان مددجو تاکید کرده و گفت: ۵ کانون دائم فرهنگی در شهرهای تبریز، مراغه، مرند، میانه و اهر نسبت به ارایه خدمات آموزشی به دانش آموزان مددجو فعالیت دارند.

شریف ادامه داد: در بقیه شهرهای استان نیز کانون های فرهنگی موقت و فصلی برای ولی نعمتان خدمات آموزشی و فرهنگی ارایه می نماید.

انتهای پیام/

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *