کودکان آذربایجان‌شرقی برگزیده دوسالانه هنرهای تجسمی‌«آفرینش» شدند

چهار نفر از اعضای کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان آذربایجان‌شرقی به عنوان برگزیده هشتمین دوسالانه هنرهای تجسمی «آفرینش» معرفی شدند.

به گزارش تبریز بیدار ، در هشتمین دوره دوسالانه هنرهای تجسمی‌از بین ۲ هزار و ۹۳۹ اثر در چهار رشته نقاشی، سفال‌گری، خوشنویسی و عکاسی،در رشته نقاشی گروه سنی نوجوان بالای هفت سال، «آرمینا غفاری» از مرکز مجتمع تبریز و در گروه سنی نوجوان بالای ۱۵ سال، «کوثر برزگری» از مرکز شماره ۲ تبریز و «علیرضا موقری»، عضو فراگیر مرکز شماره یک تبریز به عنوان نفرات برگزیده معرفی شدند.

همچنین در رشته سفال گروه سنی نوجوان بالای هفت سال این جشنواره، «برسام آمان‌نژاد» از مرکز شماره ۶ تبریز به عنوان برگزیده معرفی شد.

هیات داوران این جشنواره در رشته «نقاشی»، نادر موسوی‌فاطمی، معصومه فاضلی‌مقدس و ندا محققی، بودند که از میان ۷۷۰ اثر انتخابی در مرحله اول در شش گروه سنی، در مجموع ۳۷ اثر را به عنوان برگزیده و ۳۴ اثر را شایسته قدردانی معرفی کردند.

همچنین اعضای هیأت داوران بخش «سفال‌گری» متشکل از عبدالعظیم آذرخیل، هدی محسنی و نغمه معنوی‌راد از میان ۳۱۲ اثر در شش گروه سنی، در مجموع ۲۶ اثر را به عنوان برگزیده و ۳۳ اثر را شایسته قدردانی دانستند.

هشتمین دوسالانه ملی هنرهای تجسمی‌«آفرینش» از سوی اداره‌کل آفرینش‌های ادبی و هنری کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان برگزار شد.

انتهای پیام/

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *