مهران، جاده بیقراری برای مسیر اربعین
آچار فرانسه هسته ای
عزت ایران، میراث ماندگار شهدا / مهندس مکانیک که آگاهانه لباس سبز پاسداری به تن کرد
اعزام کاروان مردمی «از آذربایجان تا خلیج فارس؛ جان فدای ایران» از تبریز
جمهوری اسلامی دفاع از مجاهدان لبنان را به عنوان سیاست راهبردی خود تعیین کرده است
مطالبه نیروهای شرکتی را به «پرداخت مستقیم حقوق» تقلیل ندهید
چرا کارت آزاد به همه نمیرسد؟ / «کارت آزاد نداریم»؛ شائبه فروش زیر ذرهبین
نباید به اختلافات سیاسی و گسلهای قومی دامن زدصبح امروز مراسم تودیع جعفر پاشایی و معارفه علیرضا صیادی بعنوان مدیران کل سابق و جدید آموزش و پرورش استان برگزار شد.
به گزارش تبریزبیدار، محمدحسین فرهنگی در این مراسم اظهار داشت: این معارفه به قدری دیر انجام می شود و جزو کم سابقه ترین معارفه ها است.
رئیس مجمع نمایندگان آذربایجان شرقی افزود: فراز و نشیت های قابل توجهی را در روز های گذشته شاهد بودیم. از امام جمعه و استاندار تشکر می کنیم که در روز های اخیر نقش تعیین کننده داشته اند.
وی ضمن تشکر از مدیرکلقبلی گفت: پاشایی از کسانی است که تجربه زیادی داشتند.
فرهنگی با بیان اینکه در حوزه رتبه بندی تلاش های خوبی صورت گرفت، گفت: این ظرح در پایان دولت قبلی تصویب شد اما در دولت فعلی اعتبارات آن تخصیص یافت.
نماینده مردم تبریز، اذشهر و اسکو در مجلش ادامه داد: دکتر صیادی دارای تجارب کافی است و اجماعی در سطح آموزش و پرورش رخ داد و زمینه خوبی برای تحولات جدیدی در آموزش و پرورش استان خواهد بود.
وی افزود: امیدواریم شاهد تحولات خوبی در سطح آموزش و پرورش استان که زیبنده شهر اولین ها است، باشیم.
انتهای پیام/
دیدگاهتان را بنویسید