سه‌شنبه / ۱۳ مرداد / ۱۴۰۵ Tuesday / 4 August / 2026
×

مدیر کانون های مرکزی خدمت رضوی استان آذربایجان شرقی گفت:  در ایام دهه کرامت ۷۲ دیگ در قالب ۷۲ هزار پرس غذا تهیه و توزیع خواهد شد .

پخت و توزیع ۷۲ دیگ غذای نذری
  • خرداد 11, 1401
  • به گزارش تبریز بیدار، یوسف شاکری ظهر چهارشنبه در نشست خبری با اصحاب رسانه به مناسبت آغاز دهه کرامت اظهار داشت: شعار امسال دهه کرامت خدمت کریمانه و جهاد عالمانه است و هدف از کانون رضوی خدمت به نقاط محروم  جامعه و تحت تاثیر قرار دادن مردم برای روز باشکوه می باشد.

    وی با اعلام اینکه برنامه‌های دهه کرامت در استان از ۱۱ تا ۲۱ خرداد ماه برگزار می‌شود، خاطر نشان کرد:  در ایام دهه کرامت ۵۸۰ برنامه در سطح استان آذربایجان شرقی و ۸۰ برنامه در تبریز با حضور خادمان رضوی برگزار خواهد شد.

    شاکری افزود:  در استان آذربایجان شرقی ۱۰ دفتر کانون خدمت رضوی  فعال بوده  و ۵ دفتر هم اخیرا افتتاح شده است.

    وی در مورد برنامه دهه کرامت اظهار داشت: برگزاری جشن بزرگ خیابانی و نورافشانی در میلاد امام رضا (ع)  و  برگزاری نمایشگاه‌های ابتکارات و عملکرد کانون‌های محله‌ای و شهرستانی  از  برنامه های این دهه می باشد.

    مدیر کانون های مرکزی خدمت رضوی گفت : حضور در بیمارستان ها، قدر دانی از آتش نشانی ها ، حضور در ادارات ، دیدار با کار آفرینان و تجلیل از پیر غلامان  توسط خادمان رضوی انجام خواهد شد.

    انتهای پیام/

    نوشته های مشابه
    آچار فرانسه هسته‌ ای
    گفتگوی تبریزبیدار با همسر دانشمند شهید زکی؛

    آچار فرانسه هسته‌ ای

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *