دوشنبه / ۱۱ آبان / ۱۴۰۵ Monday / 2 November / 2026
×

رئیس سازمان امور دانشجویان اظهار امیدواری کرد؛ مشکل مربوط به تراکم دانشجویان استفاده کننده از قطار در دیداری که بزودی با مدیرعامل راه آهن کشور خواهیم داشت مطرح و حل‌ شود.

قول مساعد معاون وزیر علوم برای رسیدگی به مشکل قطار دانشگاه شهید مدنی
  • خرداد 12, 1401
  • به گزارش تبریزبیدار، رئیس سازمان امور دانشجویان ضمن تقدیر از اقدامات انجام یافته در حوزه خوابگاه‌های دانشجویی، تغذیه و امور مربوط به ایاب و ذهاب دانشجویان توسط قطار دانشگاه اظهار امیدواری کرد؛ مشکل مربوط به تراکم دانشجویان استفاده کننده از قطار در دیداری که بزودی با مدیرعامل راه آهن کشور خواهیم داشت مطرح و حل‌ شود.

    هاشم داداش پور معاون وزیر علوم و رئیس سازمان امور دانشجویان کشور و «مسعود گنجی» رئیس صندوق رفاه دانشجویان ضمن بازدید از دانشگاه شهید مدنی آذربایجان در جلسه ای که با رئیس دانشگاه تشکیل شد، به بررسی ظرفیت‌ها و همچنین مشکلات و راهکارهای مربوطه پرداختند.

    وی از بخش‌های مختلفی از جمله خوابگاه‌ها، سالن‌های آشپزخانه، سلف‌های غذاخوری و ایستگاه قطار دانشگاه بازدید به عمل آورده و با تعدادی ازدانشجویان حاضر به گفت‌وگو پرداخت.

    انتهای پیام/

     

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *