مهران، جاده بیقراری برای مسیر اربعین
آچار فرانسه هسته ای
عزت ایران، میراث ماندگار شهدا / مهندس مکانیک که آگاهانه لباس سبز پاسداری به تن کرد
اعزام کاروان مردمی «از آذربایجان تا خلیج فارس؛ جان فدای ایران» از تبریز
جمهوری اسلامی دفاع از مجاهدان لبنان را به عنوان سیاست راهبردی خود تعیین کرده است
مطالبه نیروهای شرکتی را به «پرداخت مستقیم حقوق» تقلیل ندهید
چرا کارت آزاد به همه نمیرسد؟ / «کارت آزاد نداریم»؛ شائبه فروش زیر ذرهبین
نباید به اختلافات سیاسی و گسلهای قومی دامن زددبیر ستاد امر به معروف و نهی از منکر استان گفت : یکی از اصول مترقی در دین اسلام ،امر به معروف و نهی از منکر است و باید در تمام زمینه ها در اولویت قرار بگیرد .
به گزارش تبریزبیدار، حجت الاسلام والمسلمین محمد حسن نستوهی در جلسه ستاد امر به معروف و نهی از منکر شهرستان خداآفرین با بیان اینکه این ستاد در چند سال اخیر فعالیت خود را آغاز نموده ونیاز به اطلاع رسانی وتببین داردگفت : امر به معروف و نهی از منکر مانع از بی تفاوتی نسبت به هنجارشکنی وبداخلاقی در جامعه می شود ،وی با تاکید بر ضرورت این امر در جامعه افزود : اگر امر به معروف و نهی از منکر در جامعه تعطیل شود شاهد تعطیل شدن سایر محسنات ودرنهایت جایگزینی ضد ارزشها به جای ارزشها خواهیم بود .
دبیر ستاد امر به معروف و نهی از منکر استان اولویتهای این ستاد را آموزش وآگاهی وحمایت از آمران به معروف و ناهیان از منکر نام برد و گفت : امر به معروف و نهی از منکر از طریق آموزش وحمایت در جامعه احیا می شود و باید مسئولان این امر با شناخت درست وتذکر لسانی مناسب با افراد برخورد نمایند .وی با بیان اینکه خداآفرین دومین شهرستان استان است که دبیر مستقل دارد گفت در تمام ادارات شورای امر به معروف و نهی از منکر تشکیل شود وبه وضعیت حجاب و عفاف نظارت شود .
درپایان این جلسه طی حکمی از سوی رئیس ستاد امر به معروف و نهی از منکر استان آیت الله سیدمحمدعلی آل هاشم، حجت الاسلام و المسلمین هادی ضیائی امام جمعه محترم خداآفرین به عنوان رئیس ستاد امر به معروف و نهی از منکر و آقای فاضل پاشاپور بعنوان دبیر ستاد امر به معروف و نهی از منکرشهرستان خداآفرین معرفی واز خدمات سرهنگ پاسدار رشید صادقی دبیر سابق قدردانی وتجلیل شد .
اتنهای پیام/
دیدگاهتان را بنویسید