پنجشنبه / ۸ مرداد / ۱۴۰۵ Thursday / 30 July / 2026
×

از این پس مردم با استفاده از همه کارت های بانکی با همان قیمت های مصوب قبلی نان خواهند خرید.

سیر تا پیاز خرید هوشمند نان / پرداخت وجه اضافی در صورت نداشتن کارت بانکی
  • خرداد 29, 1401
  • سرویس اجتماعی تبریزبیدار/  در راستای هوشمندسازی یارانه نان، نصب دستگاه کارتخوان هوشمند در نانوایی های تبریز شروع شده است و تا صبح امروز از 2500 واحد نانوایی در تبریز، در 380 واحد  نصب شده و تا آخر هفته تکمیل می شود.

    به گفته مدیرکل غله و خدمات بازرگانی آذربایجان شرقی، مردم می توانند با استفاده از همه کارت های بانکی در این سیستم به روال معمول و با همان قیمت های مصوب قبلی نان بخرند.

    علیرضا شاهدی تاکید می کند: نصب دستگاه کارتخوان هوشمند در راستای طرح مردمی‌سازی و توزیع عادلانه یارانه‌ها و با هدف شفاف‌سازی خرید نان، میزان مصرف و کنترل قیمت اجرا می‌شود.

    محدودیت خرید نان در این روش وجود ندارد اما در نان لواش تعداد نان بصورت اتوماتیک 5 تا، 5 تا تعریف شده و با هر بار فشردن کلید در دستگاه هوشمند، می توان 5 یا 10 یا 15 و… قرص نان لواش خرید.

    بر اساس پیش بینی صورت گرفته، ساعت 24 هر شب مابه التفاوت قیمت نان توسط دولت به حساب نانوایان واریز می شود.

    طبق پیگیری های تبریزبیدار، این روش فقط برای کارت های بانکی تعریف شده و در صورت نداشتن عابر بانک، شهروندان متحمل پرداخت وجه اضافی می شوند.

    مدیرکل غله و خدمات بازرگانی استان در این باره می گوید: اگر کسی کارت بانکی ندارد نسبت به تهیه آن اقدام کند در غیر اینصورت در اجرای این طرح باید هزینه قیمت آزاد را بپردازد یعنی مابه التفاوت قیمتی که دولت به نانوایان می دهد توسط مشتری دریافت می شود.

    انتهای پیام/

     

    نوشته های مشابه
    آچار فرانسه هسته‌ ای
    گفتگوی تبریزبیدار با همسر دانشمند شهید زکی؛

    آچار فرانسه هسته‌ ای

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *