سرویس سیاسی تبریزبیدار/ ظاهراً و آنگونه که پیج اینستاگرامی مسعود پزشکیان نوشته: فردی در حاشیه مراسم ختم در یکی از مساجد تبریز، به نماینده تبریز حمله کرده و بخاطر مواضع وی در حوادث اخیر معترض و متعرّض پزشکیان شده است
در این خصوص ذکر چند نکته ضروری است؛
رفتار فرد معترض جای دفاع ندارد و این حرکت طبعاً محکوم است. اساساً جبهه انقلاب همواره دارای منطق و استدلال بوده نه اهل دعوا و یقه گیری. در ماجرای اخیر نیز موضع جبهه انقلاب در مواجهه با آقای پزشکیان مواجهه منطقی و استدلالی بوده و همچنان این موضع ادامه دارد.
ایشان در ماجرای مهسا امینی ادعایی مطرح کرده و علناً و عملاً بنزین روی آتش احساسات مردم ریختند. حال مراجع رسمی ادعای وی را رد کرده اند، همچنان سوال و مطالبه مردم و جبهه انقلاب از نماینده مردم تبریز پابرجاست که بر اساس کدام گزاره ها، با روایت غلط و انحرافی کشور را دچار بحران و آشو.ب کردند. از ایشان به عنوان مدرس نهج البلاغه انتظار می رفت موضع خود را اصلاح کنند اما تاکنون چنین اتفاقی نیفتاده است
یک وجه ماجرا نیز سیستم قضایی است که اگر بعد از روشن شدن ماجرا، پزشکیان پای میز محکمه کشانده می شد، دیشب شاهد چنین اتفاقی نمی بودیم.
در خبر پیج پزشکیان از قوه قضاییه خواسته شده با فرد معلوم الحال برخورد شود اما گفته نشده که دستگاه قضایی با اکاذیب ایشان در خصوص فوت خانم امینی چه کند؟! حتما و قطعاً باید با فرد مذکور برخورد شود اما به ادعای کذب نماینده تبریز نیز باید رسیدگی شود.
خاطر مردم تبریز از دفاع تمام پزشکیان از آخوندی در حادثه تلخ #قطار تبریز مشهد هنوز بر افکار عمومی مردم سنگینی میکند.
