گزارش تبریزبیدار از وقایع امروز دانشگاه تبریز؛

محکومیت داعشجویانِ اخلاگر / اتمام حجت رئیس دانشگاه / نقشه درگیری با تدبیر گفتگو در نطفه خفه شد

ظهر امروز جمع کثیری از اساتید و دانشجویان دانشگاه تبریز در اعتراض به هتاکی و فحاشی عده ای معدود در روزهای گذشته تجمع بزرگ برگزار کردند.

به گزارش تبریزبیدار، ظهر امروز جمع کثیری از اساتید و دانشجویان دانشگاه تبریز در اعتراض به هتاکی و فحاشی عده ای معدود در روزهای گذشته تجمع بزرگ برگزار کردند.

 

 

جمعیت حاضر در این تجمع چهار هزار نفر تخمین زده می شود که با حمل پرچم بزرگ جمهوری اسلامی ایران، بر ثبات و آرامش دانشگاه تاکید و همه را به گفتگو و تبادل افکار و نظرات فراخواندند.

 

 

در این راهپیمایی دانشجویان با شعارهای «آزادگی پیام ما، خامنه ای رهبر ما»، «توهین، تحقیر، اهانت، آزادی یا وقاهت»، «آشوبگر بی ریشه، ایران سوریه نمیشه»، «دانشجو از داعشجو جدا شو» به تکرار هر گونه حرمت شکنی و آشوب طلبی هشدار دادند.

مسئول دفتر نمایندگی ولی فقیه دانشگاه تبریز در این راهپیمایی گفت: دشمن به دنبال ایجاد ۲ قطبی و ناامنی در دانشگاه و میان مردم است.

 

 

حجت الاسلام محمد انوری افزود: دانشجویان و مردم انقلابی صبورانه تحمل کردند تا مبادا آب به آسیاب دشمن ریخته شود، اما ادامه آشوب ها، توطئه دشمنان انقلاب است و دانشجویان معترض باید صف خود را از هتاکان جدا کنند.

بعد از تجمع چند هزار نفری، به جمعیت تجمع کننده خبر رسید که تعداد تقریبا ۲۰۰ نفر از دانشجویان با تجمع در گوشه ای از دانشگاه مشغول به شعار دادن هستند.

در همین حین جمعیتی از دانشجویان حاضر در راهپیمایی امروز به سمت دانشجویان معترض همراه با شعارهای «دانشجوی عزیزم گفتگو گفتگو» ، «دانشجوی عزیزم از فتنه گر جدا شو» به راه افتادند.

در این هنگام ریاست دانشگاه وارد جمعیت شده و با دانشجویانی که قصد آشوب در دانشگاه را داشتند و خطاب به همه دانشجویان حاضر اتمام حجت نمود.

دکتر صفر نصرالله زاده طی سخنانی گفت: صبر انقلابی دانشگاه و دانشجویان تمام شده و بعد از این دیگر نمی توانیم تحمل کنیم.

وی افزود: به دانشجونماها و اخلالگران اخطار می دهم، اگر هزاران بار خونم در وسط این دانشگاه ریخته شود اجازه نخواهم داد در دانشگاه به ولایت مسلمین و جمهوری اسلامی که حاصل خون شهداست، توهین شود.

رئیس دانشگاه تبریز با تاکید بر اینکه دوستدار کسانی هستم که اهل گفتگو هستند، افزود: شرایط را برای گفتگوهای خرد ورزانه مهیا می کنم.

وی بیان داشت: برای حفاظت از شما از آبروی خود خرج کردم و سرزنش شدم. ۴۰ روز است دانشگاه را مختل کردید و دیگر صبرمان تمام شده است.

‌پس از اتمام حجت رییس دانشگاه جمعیت دانشجویان معترض به سمت سلف حرکت کردند.

پس از توقف بیست دقیقه ای دانشجویان هر دو جریان در مقابل سلف و شعارهای پی در پی برای لحظاتی درگیری کوتاه میان تعداد اندکی از دانشجویان رخ داد که بلافاصله با حضور بقیه دانشجویان این درگیری در نطفه خفه شد.

 

 

در ادامه دانشجویان بسیجی با دعوت متمادی از معترضین این افراد را که تعدادشان به صد نفر تقلیل یافته بود را به گفتگو فراخواندند.

در پایان تعدادی از نمایندگان دانشجویان معترض پذیرفتند تا به بحث و گفت و گو در سه راهی سلف بپردازند و در این گفت و گو بیش از بیست دانشجو از هر دو جریان به بحث و گفت و گو پرداختند.

انتهای پیام/

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *