نماینده ولی فقیه در استان:

 پیام شهدا به ما حمایت از ولایت است

نماینده ولی فقیه در آذربایجان شرقی با اشاره به حضور پیکرهای مطهر شهدای گمنام در استان گفت: پیام شهدا به ما حمایت از ولایت است.

به گزارش تبریزبیدار، حجت الاسلام و المسلمین سید محمدعلی آل هاشم؛ امام جمعه تبریز صبح امروز در مراسم عزادارى حضرت زهرا(س) در ستاد سپاه عاشورا گفت: امروز باید با تاسی از حضرت فاطمه(س)، در مقابل هجمه جهانی نظام سلطه، جهاد همه جانبه داشته باشیم.

وی افزود: ایام شهادت حضرت زهرا(س) بهترین فرصت برای تبیین جهاد سیاسی اجتماعی آن شخصیت الهی است.

اسلام بدون جهاد، اسلام آمریکایی و اسلام ذلت است

نماینده ولی فقیه در آذربایجان شرقی خاطر نشان کرد: تمام تلاش حضرت زهرا(س) این بود که بینش و خودآگاهی جامعه بیشتر شود.

وی با بیان اینکه جهاد مایه عزت و اقتدار جهان اسلام است، گفت: اسلام بدون جهاد اسلام آمریکایی و اسلام ذلت است.

خدشه زنندگان به امنیت، پاسخگوی خون شهدا باشند

حجت الاسلام آل هاشم ادامه داد: کسانی که امروز در صدد تضعیف ولایت و خدشه به امنیت این کشور هستند، باید پاسخگوی خون شهیدان باشند.

وی با اشاره به حضور پیکرهای مطهر شهدای گمنام در استان گفت: پیام شهدا به ما حمایت از ولایت است.

انتهای پیام/

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *