کشف بیش از ۱۲ کیلو مواد روان گردان از نوع شیشه در فرودگاه تبریز
انهدام باند سارقان منزل در تبریز
بازگشت ۷ میلیارد ریال به حساب ۲ مالباخته عکسهای یادگاری
تامین پایدار کالاهای اساسی اولویت اول پدافند غیرعامل است
امنیتتان را به آمریکا نفروشید!
ای آنام، باجیم، خداحافظ؛ میروم شهید شوم / مهدی رزمجو؛ مشق شهادت دانش آموز بسیجی پای وطن
کشف انبار ۲۰۰ میلیارد ریالی دارو و سموم کشاورزی قاچاق در بناب
درباره پرونده تراکتور و ملوان با وزیر ورزش در استیضاحش صحبت میکنیممدیر کل تبلیغات اسلامی آذربایجان شرقی گفت: در استان آذربایجان شرقی تعداد اعضای فرقه های حلقه عرفان و مسیحیت تبشیری به دلیل مجاورت با کشور آذربایجان افزایش پیدا کرده و نا آرامی های اخیر کشور تحت تاثیر این فرقه ها بوده است.
به گزارش تبریز بیدار، حجتالاسلام سیدمحمود حسینی در نشست خبری با اصحاب رسانه اظهار داشت: در سطح استان آذربایجان شرقی ۶۰۰۰ هیات مذهبی فعال می باشند که از این تعداد ۲۴۰۰ هیأت در شهرستان تبریز فعالیت می کنند و ۲۰۰۰ هیأت هم فقط در ایام محرم و صفر فعالیت می کنند.
وی با بیان اینکه عمده ترین فعالیت سازمان تبلیغات اسلامی در بخش های فرهنگی و قرآنی می باشد، خاطرنشان کرد: در رابطه با این فعالیت ها شبکه امامت تشکیل یافته است و هدف از تشکیل این شبکه این است که روحانیون در محلات و روستا ها مستقر شده و فعالیت های تبلیغی انجام بدهند.
مدیر کل تبلیغات اسلامی آذربایجان شرقی افزود: در استان آذربایجان شرقی۶۵۰ تشکل قرآنی و ۲۰۰۰ انجمن اسلامی تشکیل یافته است که در مساجد و ادارات و …. فعالیت می کنند.
وی گفت: کلینیک معنوی به منظور فرقه درمانی در تبریز افتتاح شده است تا کسانی که علاقه مند به حوزه فرقه ها هستند پاسخ سوالات صحیح خود را دریافت کنند.
حسینی با اعلام اینکه در کل استان نزدیک ۶ هزار روحانی معمم وجود دارد، خاطر نشان کرد: این روحانی ها مشغول تبلیغات دینی و مذهبی بوده که از این تعداد نزدیک ۸۰۰ روحانی در مدارس با دانش آموزان در خصوص مسائل تربیتی صحبت می کنند.
وی اظهار داشت: قرارگاه عملیاتی دختران حاج قاسم در ۱۷ شهرستان آغاز به کار کرده که محور فعالیتهای آنان علمی و اجتماعی می باشد.
انتهای پیام/
دیدگاهتان را بنویسید