مسئولان به سو مدیریتها پایان دهند
مهران، جاده بیقراری برای مسیر اربعین
آچار فرانسه هسته ای
عزت ایران، میراث ماندگار شهدا / مهندس مکانیک که آگاهانه لباس سبز پاسداری به تن کرد
اعزام کاروان مردمی «از آذربایجان تا خلیج فارس؛ جان فدای ایران» از تبریز
جمهوری اسلامی دفاع از مجاهدان لبنان را به عنوان سیاست راهبردی خود تعیین کرده است
مطالبه نیروهای شرکتی را به «پرداخت مستقیم حقوق» تقلیل ندهید
چرا کارت آزاد به همه نمیرسد؟ / «کارت آزاد نداریم»؛ شائبه فروش زیر ذرهبیننماینده ولیفقیه در آذربایجانشرقی اظهار کرد: هنر و رسانه ابزاری قدرتمند و مهم است، از زبان موثر هنر در انعکاس و انتقال مفاهیم و ارزشهای دینی و فرهنگی بهره بگیرید.
به گزارش تبریز بیدار ، حجتالاسلام و المسلمین سیدمحمدعلی آلهاشم، ، در جلسه شورای فرهنگ عمومی استان، تاکید کرد: هنر رساترین وسیله انعکاس افکار و اندیشه هاست و گاه یک اثر هنری تاثیرگذاری عمیقتر و وسیعتری در مقایسه با دیگر ابزارهای تبلیغی و ترویجی دارد و از این رو باید از هنر در موضوعات روز سیاسی، فرهنگی و اجتماعی بهره گرفت.
وی در ادامه با گرامیداشت حماسه 9 دی و دهه بصیرت مردمی، خاطرنشان کرد: ارکان شکلگیری حماسه نه دی را می توان در سه وجه تبیین کرد، نخستین رکن این حماسه مردم بودند که با همت و بصیرت و عمل وارد میدان شدند، رکن دوم ایمان دینی مردم بود که در سایه این ایمان مردم سختیها را به آسانی بدل کردند و رکن سوم عاشورا بود که در این مورد غیرت دینی مردم هتک حرمت به عاشورا و حضرت اباعبدالله الحسین (ع) را برنتابید و حماسه عظیم نه دی خلق شد.
امام جمعه تبریز، همچنین سیزده دی ماه سالروز شهادت سپهبد حاج قاسم سلیمانی را گرامی داشت و گفت: این سردار سرافراز اسلام فتنههای بسیاری را از منطقه و ایران دفع کرد و مردم آذربایجان و تبریز نیز در سال 98 در راهپیمایی عظیم خود در روز شهادت سردار سلیمانی همچون تمام نقاط حساس در تاریخ انقلاب اسلامی، عشق و علاقه خود به آرمانهای انقلاب و شهدا را به تصویر کشیدند.
انتهای پیام/
دیدگاهتان را بنویسید