کشف بیش از ۱۲ کیلو مواد روان گردان از نوع شیشه در فرودگاه تبریز
انهدام باند سارقان منزل در تبریز
بازگشت ۷ میلیارد ریال به حساب ۲ مالباخته عکسهای یادگاری
تامین پایدار کالاهای اساسی اولویت اول پدافند غیرعامل است
امنیتتان را به آمریکا نفروشید!
ای آنام، باجیم، خداحافظ؛ میروم شهید شوم / مهدی رزمجو؛ مشق شهادت دانش آموز بسیجی پای وطن
کشف انبار ۲۰۰ میلیارد ریالی دارو و سموم کشاورزی قاچاق در بناب
درباره پرونده تراکتور و ملوان با وزیر ورزش در استیضاحش صحبت میکنیمرئیس گروه پیشبینی اداره کل هواشناسی آذربایجانشرقی گفت: با توجه به سکون و پایداری نسبی جو تا اواخر هفته، غلظت و انباشت آلایندههای جوی در شهرهای پرجمعیت استان افزایش می یابد.
به گزارش تبریزبیدار، محمد امیدفر افزود: بر اساس آخرین نقشه های پیشیابی هواشناسی و تصاویر ماهواره ای، این وضعیت همراه با غبار یا مه رقیق بوده و موجب کاهش کیفیت هوا در این شهرها می شود.
وی اظهار داشت: در صورت عدم کنترل منابع آلاینده در مناطق صنعتی و پرتردد این شهرها، شاخص کیفیت هوا افزایش یافته و برای گروه های حساس در حد ناسالم می شود.
رییس گروه پیشبینی اداره کل هواشناسی آذربایجانشرقی گفت: در چنین وضعیتی توصیه می شود از تردد و سفرهای غیرضروری در شهرهای بزرگ و صنعتی به ویژه کودکان، سالمندان و بیماران قلبی و تنفسی پرهیز کنند و تا حد امکان شهروندان در فضای باز فعالیت فیزیکی و ورزشی انجام ندهند.
امیدفر، ادامه داد: بر اساس نقشه های پیشیابی هواشناسی، تا ۱۰ روز آینده سامانه جوی خاصی وارد استان نمی شود و روند کنونی ادامه خواهد داشت و فقط در روزهای شنبه و یکشنبه در منطقه ارسباران احتمال بارش وجود دارد.
وی یادآوری کرد: در ۲۴ ساعت گذشته چاراویماق با دمای منفی ۱۱ درجه و جلفا با دمای مثبت ۱۰ درجه سانتی گراد به ترتیب سردترین و گرمترین شهرهای استان گزارش شده اند.
انتهای پیام/
دیدگاهتان را بنویسید