امنیتتان را به آمریکا نفروشید!
ای آنام، باجیم، خداحافظ؛ میروم شهید شوم / مهدی رزمجو؛ مشق شهادت دانش آموز بسیجی پای وطن
کشف انبار ۲۰۰ میلیارد ریالی دارو و سموم کشاورزی قاچاق در بناب
درباره پرونده تراکتور و ملوان با وزیر ورزش در استیضاحش صحبت میکنیم
۵۰ میلیارد کلاهبرداری با فروش ملک؛ متهم در تبریز دستگیر شد!
یاد شهید والامقام محراب، در قاب دیدگان مردم تبریز
روایت بیزیم محله از ۴۲ متری و شهید قرهباغی / از دستفروشان و فضای سبز تا مسیرگشایی بلاتکلیف
شرافت را با جام عوض نمیکنیم / فحاشی در فوتبال ایران آزاد شد!شهردار منطقه ۸ تبریز گفت: پاساژ امت تبریز فرسوده بوده و خطرناکتر از پلاسکو تهران است.
به گزارش تبریزبیدار، رضا جان فشان نوبری در گفتگو با خبرنگاران اظهار داشت: متاسفانه اکنون شاهد وجود ساختمانهای فرسوده و ناامن در محدوده مرکزی شهر هستیم بطوری که ۷۰ درصد ساختمان های ناایمن تبریز در محدوده شهرداری منطقه ۸ تبریز قرار دارند.
وی افزود: روزانه دو هزار نفر به صورت میانگین در پاساژ امت تردد می کنند. این پاساژ فرسوده بوده و قسمتهایی از آن زنگ زده است و باعث شده این مرکز تجاری خطرناکتر از پلاسکوی تهران باشد که لازم است به مکان دیگری منتقل شود.
شهردار منطقه ۸ تبریز بیان داشت: متاسفانه مطابق نظر کارشناسان و طبق بررسیهای انجام یافته، وضعیت ایمنی و مقاومت پاساژها و اماکن عمومی قدیمی در محدوده مرکزی شهر، مناسب نبوده و نیازمند نوسازی و مقاوم سازی است.
انتهای پیام/
دیدگاهتان را بنویسید