امنیتتان را به آمریکا نفروشید!
ای آنام، باجیم، خداحافظ؛ میروم شهید شوم / مهدی رزمجو؛ مشق شهادت دانش آموز بسیجی پای وطن
کشف انبار ۲۰۰ میلیارد ریالی دارو و سموم کشاورزی قاچاق در بناب
درباره پرونده تراکتور و ملوان با وزیر ورزش در استیضاحش صحبت میکنیم
۵۰ میلیارد کلاهبرداری با فروش ملک؛ متهم در تبریز دستگیر شد!
یاد شهید والامقام محراب، در قاب دیدگان مردم تبریز
روایت بیزیم محله از ۴۲ متری و شهید قرهباغی / از دستفروشان و فضای سبز تا مسیرگشایی بلاتکلیف
شرافت را با جام عوض نمیکنیم / فحاشی در فوتبال ایران آزاد شد!رئیس دانشگاه پیام نور آذربایجان شرقی گفت: آذربایجان شرقی میزبان مرحله کشوری بیست و ششمین جشنواره قرآن و عترت دانشگاه پیام نور است.
میکائیل جمال پور در گفتگو با تبریزبیدار، اظهار داشت: بیست و ششمین جشنواره قرآن و عترت دانشگاهیان پیام نور به میزبانی آذربایجان شرقی برگزار خواهد شد.
وی در تشریح اهداف این جشنواره گفت: ترویج و نهادینهسازی باور و رفتار قرآنی در میان جامعه دانشگاهی کشور، شناسایی و جذب استعدادهای قرآنی، پرورش و شکوفا نمودن آنها، مشارکت استادان، دانشجویان و کارکنان دانشگاهها در فعالیتهای قرآنی و ایجاد نشاط و امیدآفرینی قرآنی در فضای کلاسی و اداری دانشگاه و همچنین معرفی ظرفیت ها و چهره های قرآنی استان از اهداف این جشنواره است.
رئیس دانشگاه پیام نور آذربایجان شرقی با بیان اینکه جشنواره ۹ بخش رقابتی دارد، از پیشتازی دانشگاه پیام نور استان آذربایجان شرقی در تعداد ثبت نام کنندگان این جشنواره ملی خبر داد.
انتهای پیام/
دیدگاهتان را بنویسید