جمعه / ۹ مرداد / ۱۴۰۵ Friday / 31 July / 2026
×

نسرین آفتاب مربی هنری کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان مرند در هفتمین دوسالانه ملی هنرهای تجسمی شایسته تقدیر شد

موفقیت مربی کانون مرند در هفتمین دوسالانه ملی هنرهای تجسمی
  • اسفند 8, 1401
  • به گزارش تبریز بیدار ، با اعلام نتایج داوری هفتمین دوسالانه هنرهای تجسمی، نسرین آفتاب مربی هنری کانون مرند در بخش نقاشی این دوسالانه هنری، عنوان شایسته تقدیر را کسب کرد.
    فراخوان هفتمین دوسالانه هنرهای تجسمی مهرماه ۱۴۰۱ توسط آفرینش‌های ادبی و هنری کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان در بخش‌های نقاشی، سفالگری و مجسمه سازی، عکاسی، خوشنویسی و هنرهای بومی و سنتی منتشر شده بود.
    ارتقای مهارت و توانمندی مربیان کانون و شکوفایی خلاقیت هنری آنان از جمله اهداف برگزاری این دوسالانه هنری است.
    آیین تقدیر از برگزیدگان این فراخوان امروز یکشنبه ۷ اسفند ماه با حضور دکتر علامتی مدیرعامل کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان در تهران برگزار شد.

     

    انتهای پیام/

    نوشته های مشابه
    آچار فرانسه هسته‌ ای
    گفتگوی تبریزبیدار با همسر دانشمند شهید زکی؛

    آچار فرانسه هسته‌ ای

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *