جمهوری اسلامی دفاع از مجاهدان لبنان را به عنوان سیاست راهبردی خود تعیین کرده است
مطالبه نیروهای شرکتی را به «پرداخت مستقیم حقوق» تقلیل ندهید
چرا کارت آزاد به همه نمیرسد؟ / «کارت آزاد نداریم»؛ شائبه فروش زیر ذرهبین
نباید به اختلافات سیاسی و گسلهای قومی دامن زد
تهاجم دشمن آمریکایی به یک منطقه نظامی در تبریز
حاج عباس؛ پاسدار اقتدار ایران/ تولدی در معراج شهادت
فراخوان جذب 33 نیروی جدید در کمیته امداد آذربایجان شرقی
حمله تروریستی آمریکا به منطقه نظامی جنوب غرب تبریز / یک شهید و چند مجروح کاندیدای اتاق بازرگانی تبریز گفت: اتاق بازرگانی باید از صنفی گری خارج شود و تمامی صنوف در این اتاق حضور داشته باشند.
به گزارش تبریزبیدار، قهرمانی دبیر ائتلاف توسعه صبح امروز در نشست خبری با اصحاب رسانه اظهار داشت: در دهمین دوره از انتخابات، باید اتاق بازرگانی با رویکرد های جدیدی تشکیل شود.
وی افزود: در دوره فعلی اتاق بازرگانی ۴ نفر از صنایع شکلات سازی حضور دارند و اتاق بازرگانی باید از صنفی گری خارج شود و تمامی صنوف در این اتاق حضور داشته باشند.
قهرمانی با اشاره به تشکیل ائتلاف توسعه برای انتخابات اتاق بازرگانی تبریز گفت: در ائتلاف توسعه افرادی که جمع شده اند علم، تجربه و تخصص کافی دارند و برنامه های خود را در قالب ۳۰ محور گرد آوری کرده اند که طی روزهای آینده رونمایی خواهد شد.
انتهای پیام/
دیدگاهتان را بنویسید