یکشنبه / ۱۱ مرداد / ۱۴۰۵ Sunday / 2 August / 2026
×
در جمع خبرنگاران مطرح شد؛

پاسخ سخنگوی آتا به تأخیرهای پروازی

سخنگوی هواپیمایی آتا گفت: این مجموعه بیشترین ضرر را از تاخیرهای پروازی می کند.

پاسخ سخنگوی آتا به تأخیرهای پروازی
  • اسفند 29, 1401
  • ه گزارش تبریزبیدار، محسن فلاح در جمع خبرنگاران با اشاره به تاخیرهای هواپیمایی آتا، اظهار داشت: تاخیرها بیشترین ضرر را متوجه مجموعه می‌ کند، ولی تا اجازه کاپیتان و دیگر عوامل نباشد نمی‌توان به پرواز زودهنگام اصرار کرد.

    وی با اشاره به فعالیت‌های مجموعه آتا در بخش مسئولیت‌های اجتماعی، گفت: در حوزه حمایت از بیماران اتیسم فعالیت داریم، در زلزله ترکیه و سوریه به مسئولین هوانوردی ترکیه و استانبول جهت کمک به پروازها، ویژه نامه‌هایی ارسال شد.

    سخنگوی هواپیمایی آتا تمام رفتارهای این مجموعه هواپیمایی در خصوص حقوق مسافر را با اتکا به منشور و نقشه راه بین‌المللی که تدوین شده است دانست و افزود: از همه موارد مربوط فنی تا رفتار مهمان‌داران در آن نقشه راه آمده است.

    فلاح با بیان این‌که هواپیمایی آتا دارای ۱۶ هواپیما در کلاس‌های مختلف است، خاطر نشان شد: به‌خاطر برخی ایرادات فنی و تحر.یم و نبود قطعات ۸ مورد از این هواپیماها استفاده نمی‌شوند.

    انتهای پیام/

    نوشته های مشابه
    آچار فرانسه هسته‌ ای
    گفتگوی تبریزبیدار با همسر دانشمند شهید زکی؛

    آچار فرانسه هسته‌ ای

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *