جمعه / ۹ مرداد / ۱۴۰۵ Friday / 31 July / 2026
×
مدیرکل میراث‌فرهنگی آذربایجان شرقی اعلام کرد؛

جلفا پربازدیدترین شهر آذربایجان شرقی در دور نخست سفرهای نوروزی

مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی آذربایجان شرقی از قرارگیری جلفا در صدر شهرهای پربازدید استان در دور نخست سفرهای نوروزی خبر داد.

جلفا پربازدیدترین شهر آذربایجان شرقی در دور نخست سفرهای نوروزی
  • فروردین 6, 1402
  • به گزارش تبریزبیدار، احمد حمزه‌زاده، روز شنبه، ۵ فروردین‌، ضمن اعلام این خبر گفت: در دور نخست سفرهای نوروزی ۱۴۰۲ شاهد استقبال گردشگران از شهرها، روستاها و مراکز تاریخی و گردشگری استان هستیم.

    مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی آذربایجان شرقی ادامه داد: طی این ایام شهرستان‌های جلفا، کلیبر، اسکو و مراغه مورد استقبال بیشتر گردشگران قرار گرفته است، همچنین روستای کندوان با ۴۵ هزار مورد بازدید در صدر روستاها و اماکن تاریخی پر بازدید استان قرار گرفته است.

    حمزه‌زاده اظهار داشت: کلیسای سنت استپانوس با ۱۸ هزار و ۸۹۸ بازدید، موزه آذربایجان با ۸ هزار و ۲۵۹ و موزه قاجار با ۷ هزار و ۱۴۲ بازدید از دیگر اماکن تاریخی و موزه‌های پر بازدید استان در دور اول سفرهای نوروزی بودند.

     

    انتهای پیام/

     

     

     

     

    نوشته های مشابه
    آچار فرانسه هسته‌ ای
    گفتگوی تبریزبیدار با همسر دانشمند شهید زکی؛

    آچار فرانسه هسته‌ ای

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *