معاون فرهنگی و رسانه‌ای اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی آذربایجان شرقی؛

عصر شعر مبشّرات در تبریز برگزار می‌شود

معاون فرهنگی و رسانه‌ای اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی آذربایجان شرقی با اشاره به برگزاری عصر شعر مبشّرات ویژه بزرگداشت روز جهانی قدس گفت: این محفل ادبی ۲۴ فروردین ماه در مسجد کبود تبریز به یاد قدس شریف برگزار می‌شود.

به گزارش تبریزبیدار، حسن گلی با اعلام این خبر اظهار کرد: جمعی از شاعران جوان و پیشکسوت تبریز از ساعت ۱۶ روز پنج شنبه ۲۴ فروردین ماه گردهم جمع می‌شوند تا واژه‌های شاعرانه خود را نذر رهایی قدس شریف کنند.

وی ادامه داد: ندای جاودانه پیامبر اعظم(ص) که فرمودند: من سمع مسلما ینادی یا للمسلمین، فلم یجبه فلیس بمسلم» همواره ایام، مورد توجه مردم غیرتمند آذربایجان به ویژه جامعه فرهنگی و ادبی تبریز بوده و همیشه به انحاء مختلف همراهی خود با مظلومان عالم و بیزاری خویش از مستکبران و غاصبان حقوق و سرزمین مسلمین را فریاد زده‌اند.

وی تصریح کرد: رژیم صهیونیستی، امسال علاوه بر تداوم سیاست‌های ضد اسلامی و ضد انسانی خود در سرزمین‌های اشغالی فلسطین، در صدد تحرکات و توطئه‌های ضد ایرانی در منطقه قفقاز نیز است.

گلی تاکید کرد: از جمله رسالت‌های مهم اصحاب فرهنگ، هنر و رسانه آگاهی بخشی به جامعه در موضوعات مختلف است و در این راستا شاعران همواره پیشقدم بوده‌اند.

وی از عموم مردم و علاقمندان به فرهنگ و ادب برای حضور در محفل ادبی مبشرات دعوت کرد.

 

انتهای پیام/

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *