امنیتتان را به آمریکا نفروشید!
ای آنام، باجیم، خداحافظ؛ میروم شهید شوم / مهدی رزمجو؛ مشق شهادت دانش آموز بسیجی پای وطن
کشف انبار ۲۰۰ میلیارد ریالی دارو و سموم کشاورزی قاچاق در بناب
درباره پرونده تراکتور و ملوان با وزیر ورزش در استیضاحش صحبت میکنیم
۵۰ میلیارد کلاهبرداری با فروش ملک؛ متهم در تبریز دستگیر شد!
یاد شهید والامقام محراب، در قاب دیدگان مردم تبریز
روایت بیزیم محله از ۴۲ متری و شهید قرهباغی / از دستفروشان و فضای سبز تا مسیرگشایی بلاتکلیف
شرافت را با جام عوض نمیکنیم / فحاشی در فوتبال ایران آزاد شد!مدیرکل فرودگاه های آذربایجان شرقی گفت: فرودگاه بین المللی شهید مدنی تبریز برای اعزام چهار هزار و ۶۰۰ زایر حج تمتع آماده بوده و اقدامات لازم برای بهسازی و مرمت اساسی ترمینال حج این فرودگاه انجام می شود.
به گزارش تبریز بیدار ، رامین آذری، با بیان اینکه عملیات اعزام زائران حج تمتع آذربایجان شرقی به مدینه منوره از ۱۹ خرداد امسال آغاز می شود، افزود: این عملیات تا ۲۵ خرداد ادامه می یابد.
وی با اشاره به اینکه عملیات برگشت حجاج استان نیز از ۲۷ تیر آغاز می شود و تا دوم مرداد ادامه می یابد، اظهار کرد: با توجه به لزوم مرمت و بهسازی ترمینال حج و سالن های مربوطه، عملیات بهسازی این ترمینال در سه مرحله انجام می شود.
مدیرکل فرودگاه های آذربایجان شرقی هدف از بهسازی این ترمینال را پیشگیری از بروز هرگونه خللی در روند اعزام و پذیرش زائران خانه خدا اعلام کرد و گفت: برای انجام کیفی این عملیات سالن استقبال کنندگان زائران به مساحت یکهزار و ۶۰۰ مترمربع بهسازی و مرمت شده و بهسازی سالن های ورودی، خروجی و ترانزیت حجاج نیز در حال انجام است.
آذری، با بیان اینکه تا زمان آغاز پروازها، نواقص احتمالی موجود در فرودگاه تبریز برطرف و زیرساخت های ترمینال حج برای میزبانی از زائران مدینه منوره آماده می شود، ادامه داد: این پروژه با اعتبار بیش از ۶۲ میلیارد ریال از محل اعتبارات شرکت فرودگاه ها و ناوبری هوایی ایران انجام می شود.
انتهای پیام/
دیدگاهتان را بنویسید