مهران، جاده بیقراری برای مسیر اربعین
آچار فرانسه هسته ای
عزت ایران، میراث ماندگار شهدا / مهندس مکانیک که آگاهانه لباس سبز پاسداری به تن کرد
اعزام کاروان مردمی «از آذربایجان تا خلیج فارس؛ جان فدای ایران» از تبریز
جمهوری اسلامی دفاع از مجاهدان لبنان را به عنوان سیاست راهبردی خود تعیین کرده است
مطالبه نیروهای شرکتی را به «پرداخت مستقیم حقوق» تقلیل ندهید
چرا کارت آزاد به همه نمیرسد؟ / «کارت آزاد نداریم»؛ شائبه فروش زیر ذرهبین
نباید به اختلافات سیاسی و گسلهای قومی دامن زدکاروان دوچرخه سواری جانبازان آذربایجان شرقی با بدرقۀ مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران استان، عازم حرم امام راحل شدند.
به گزارش تبریز بیدار ، ظهر امروز طی آئینی با حضور و بدرقۀ مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران آذربایجان شرقی، هشتمین کاروان دوچرخه سواری جانبازان بصیر استان در آستانه سالروز ارتحال حضرت امام خمینی (ره) برای شرکت در این مراسم و تجدید بیعت با آرمانهای معمار و رهبر کبیر انقلاب اسلامی عازم حرم مطهر امام راحل شدند.
جابر ابوالفتح زاده مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران آذربایجان شرقی در این آئین که در محوطۀ ستاد استانی اداره کل بنیاد شهید و امور ایثارگران استان برگزار شد، گفت: به روح پاک امام خمینی (ره) درود میفرستیم؛ امامی که تمام عزت، اقتدار و دستاوردهای نظام جمهوری اسلامی ایران و انقلاب اسلامی از نفسهای گرم آن حضرت است و امامی که هر چه از معرفت و رهبریت ایشان بگوییم و بشنویم، نتوانسته ایم ذرهای از دریای بیکران معرفت و رهبریت ایشان یادآوری کنیم.
وی افزود: امیدوارم خدا به همه ما توفیق دهد تا راه امام راحل و خلف صالح ایشان، آیت الله العظمی خامنه ای (مد ظله العالی) را که در امتداد راه شهدا و ایثارگران ترسیم کرده اند، ادامه دهیم.
ابوالفتح زاده با اشاره به جانبازان بصیر حاضر در کاروان دوچرخه سواریِ عازم حرم مطهر امام راحل گفت: در این برنامه در خدمت کسانی هستیم که بهترین هستی خود یعنی چشمانشان را در راه اسلام و انقلاب اسلامی فدا کردند و امروز برای هشتمین سال، عازم مرقد مطهر حضرت امام خمینی (ره) هستند تا ضمن شرکت در مراسم سی و چهارمین سالگرد ارتحال ایشان، با آرمانهای والای بنیانگذار کبیر انقلاب تجدید بیعت کنند.
مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران آذربایجان شرقی گفت: از این جانبازان بصیر و البته خانوادههای صبور و مقاوم آنان تقدیر میکنیم و امیدواریم همواره سالم و موفق باشند.
وی یادآوری کرد: اعضای کاروان دوچرخه سواری جانبازان بصیر آذربایجان شرقی همزمان با سالروز ارتحال حضرت امام خمینی (ره) در روز چهاردهم خرداد به حرم مطهر رسیده و در مراسم ارتحال شرکت خواهند کرد.
وی اظهار کرد: مراحل حرکت این کاروان مسیرهای تبریز- بستان آباد، بستان آباد – میانه، میانه – زنجان، زنجان – تاکستان، تاکستان – آبیک و آبیک تا حرم مطهر است و اعضای کاروان در پایان پس از حضور در مراسم حرم مطهر، با اتوبوس به تبریز بازخواهند گشت.
مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران آذربایجان شرقی گفت: این کاروان متشکل از ۱۴ جانباز بصیر آذربایجان شرقی با ۱۴ دوچرخه دوسرنشینه است اما کلّ اعضای کاروان، بالغ بر ۴۰ نفر است.
انتهای پیام/
دیدگاهتان را بنویسید