جمهوری اسلامی دفاع از مجاهدان لبنان را به عنوان سیاست راهبردی خود تعیین کرده است
مطالبه نیروهای شرکتی را به «پرداخت مستقیم حقوق» تقلیل ندهید
چرا کارت آزاد به همه نمیرسد؟ / «کارت آزاد نداریم»؛ شائبه فروش زیر ذرهبین
نباید به اختلافات سیاسی و گسلهای قومی دامن زد
تهاجم دشمن آمریکایی به یک منطقه نظامی در تبریز
حاج عباس؛ پاسدار اقتدار ایران/ تولدی در معراج شهادت
فراخوان جذب 33 نیروی جدید در کمیته امداد آذربایجان شرقی
حمله تروریستی آمریکا به منطقه نظامی جنوب غرب تبریز / یک شهید و چند مجروح رقابتهای دارت قهرمانی آذربایجان شرقی با معرفی نفرات برتر در بخش بانوان و آقایان به پایان رسید.
به گزارش تبریز بیدار ، این رقابتها در ۲ بخش آقایان و بانوان با شرکت ۱۱۷ ورزشکار از شهرستان های مختلف آذربایجان شرقی از جمله اهر، آذرشهر، اسکو، بناب، تبریز، میانه، شبستر،جلفا،ملکان، ورزقان در خانه دارت تبریز برگزار شد.
در بخش آقایان امیرحسین دمشقی و حامد ناظر مهر رتبه های اول و دوم را کسب کرده و سردار انعامی پور و میرجبرئیل ستارزاده نیز به طور مشترک در جایگاه سوم ایستادند.
در بخش بانوان نیز اعظم باقران در جایگاه نخست ایستاد، سحر برزگر دوم شد و مریم شهپریان و زهرا طوقی به طور مشترک به عنوان سومی رسیدند.
نفرات برتر این دوره از مسابقات ضمن دریافت حکم قهرمانی و جوائز ، امتیاز حضور در مسابقات کشوری را به دست آوردند.
انتهای پیام/
دیدگاهتان را بنویسید