ای آنام، باجیم، خداحافظ؛ میروم شهید شوم / مهدی رزمجو؛ مشق شهادت دانش آموز بسیجی پای وطن
کشف انبار ۲۰۰ میلیارد ریالی دارو و سموم کشاورزی قاچاق در بناب
درباره پرونده تراکتور و ملوان با وزیر ورزش در استیضاحش صحبت میکنیم
۵۰ میلیارد کلاهبرداری با فروش ملک؛ متهم در تبریز دستگیر شد!
یاد شهید والامقام محراب، در قاب دیدگان مردم تبریز
روایت بیزیم محله از ۴۲ متری و شهید قرهباغی / از دستفروشان و فضای سبز تا مسیرگشایی بلاتکلیف
شرافت را با جام عوض نمیکنیم / فحاشی در فوتبال ایران آزاد شد!
ماجرای مُهر پزشک غایب در بیمارستان چه بود؟آیین واگذاری ۵۲ پروژه فرهنگی، هنری، دینی و رسانه ای به موسسات، انجمن ها و تشکل های مردمی استان با عنوان «محیا» امروز پنجشنبه با حضور اصحاب فرهنگ و هنر برگزار شد.
به گزارش تبریزبیدار، سید محمدحسین بلاغی مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی آذربایجانشرقی در آیین واگذاری ۵۲ پروژه فرهنگی، هنری، دینی و رسانه ای به موسسات، انجمن ها و تشکل های مردمی در محل خانه فرهنگ و هنر استان، اظهار کرد: بودجه اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی از محل هدفمندی یارانه ها نسبت به سال گذشته ۹۰ درصد افزایش پیدا کرده و بودجه واگذاری پروژه های فرهنگی و هنری به موسسات، انجمن ها و تشکل های مردمی از ۲۲ درصد به ۸۵ درصد رسیده است.
وی افزود: در رابطه با واگذاری ۵۲ کلان پروژه فرهنگی هنری استان آذربایجانشرقی دی ماه ۱۴۰۱ اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان فراخونی منتشر کرد و به سبب این فراخوان بیش از ۱۷۰ طرح به دبیرخانه ارسال شد.
مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی آذربایجان شرقی گفت: بعد از بررسی این طرح ها در کمیته های تصمیم گیری، ۵۲ پروژه انتخاب شد و امروز در قالب ۹ میلیارد تومان مورد بهره برداری قرار می گیرد.
وی افزود: این طرح ها به گروه ها و تشکل هایی واگذار شده که مردمی هستند و در این واگذاری ها هیچ گونه سفارشاتی صورت نگرفته است.
بلاغی تاکید کرد: حوزه عفاف و حجاب، آسیب های اجتماعی و بنیان خانواده در پروژه های فرهنگی و هنری بیش تر مورد توجه قرار گرفته است.
وی خاطرنشان کرد: از کلیه فعالین فرهنگی، هنری، دینی و رسانه ای دعوت می کنم بعد از تشکیل قرارگاه راهبری حمایت های فرهنگی استان آذربایجان شرقی طرح های خود را به دبیرخانه ارسال کنند.
انتهای پیام/
دیدگاهتان را بنویسید