مهران، جاده بیقراری برای مسیر اربعین
آچار فرانسه هسته ای
عزت ایران، میراث ماندگار شهدا / مهندس مکانیک که آگاهانه لباس سبز پاسداری به تن کرد
اعزام کاروان مردمی «از آذربایجان تا خلیج فارس؛ جان فدای ایران» از تبریز
جمهوری اسلامی دفاع از مجاهدان لبنان را به عنوان سیاست راهبردی خود تعیین کرده است
مطالبه نیروهای شرکتی را به «پرداخت مستقیم حقوق» تقلیل ندهید
چرا کارت آزاد به همه نمیرسد؟ / «کارت آزاد نداریم»؛ شائبه فروش زیر ذرهبین
نباید به اختلافات سیاسی و گسلهای قومی دامن زدامام جمعه تبریز در بین الصلاتین از همه نمازگزاران خواست در دست در دست هم دهند تا خطبه عقد اخوت را قرائت کند و همه نمازگزاران با هم برادر صیغه ای شوند.
به گزارش تبریزبیدار، حجتالاسلام سیدمحمدعلی آلهاشم همزمان با عید سعید غدیر خم، در بین الصلاتین نماز جمعه صیغه عقد اخوت و برادری را بین نمازگزاران جمعه تبریز جاری کرد.
وی در بین الصلاتین از همه نمازگزاران خواست در دست در دست هم دهند تا خطبه عقد اخوت را قرائت کند و همه نمازگزاران با هم برادر صیغه ای شوند.
امام جمعه تبریز با تبریک فرا رسیدن عید سعید غدیر خم گفت: از مردم تبریز و آذربایجانشرقی برای برگزاری جشنهای باشکوه در این عید تشکر می کنم. غدیر تنها یک حادثه تاریخی نبوده بلکه یک تفکر است و نشانه ای برای تداوم خط نبوت و روز اکمال دین، اتمام نعمت و موجب خشنودی خداوند متعال است.
امام جمعه تبریز با بیان اینکه غدیر روز اثبات ولایت و دخالت مردم در امر حکومت است، افزود: عید غدیر حامی مستضعفان و الگوی حکومت اسلامی برای سایر حکومتهاست.
انتهای پیام/
مثل انصار و مهاجر واوس و خزرج