مهران، جاده بیقراری برای مسیر اربعین
آچار فرانسه هسته ای
عزت ایران، میراث ماندگار شهدا / مهندس مکانیک که آگاهانه لباس سبز پاسداری به تن کرد
اعزام کاروان مردمی «از آذربایجان تا خلیج فارس؛ جان فدای ایران» از تبریز
جمهوری اسلامی دفاع از مجاهدان لبنان را به عنوان سیاست راهبردی خود تعیین کرده است
مطالبه نیروهای شرکتی را به «پرداخت مستقیم حقوق» تقلیل ندهید
چرا کارت آزاد به همه نمیرسد؟ / «کارت آزاد نداریم»؛ شائبه فروش زیر ذرهبین
نباید به اختلافات سیاسی و گسلهای قومی دامن زدمعاون فنی و توسعه سازمان صدا و سیما جمهوری اسلامی گفت: در حال حاضر ۵ مرکز استانی کشور از زیرساخت های اچ دی(HD) بهره مند هستند.
به گزارش تبریز بیدار ، علیرضا شریفی در حاشیه بازدید از گروه صنعتی تراکتورسازی تبریز گفت: قدم زدن در تراکتورسازی باعث افتخار برای هر ایرانی مسلمان است چرا که این مجموعه توانسته حلقه تولید را در داخل خود به نحوه احسن تکمیل کرده و در واقع تبلور همت ایرانی را در تراکتورسازی دید و معنی کرد.
شریفی افزود: در شرایط کنونی زیست بوم سیاسی فعلی دنیا برای حضور در میان ابرقدرتهای جهانی باید صنعتهای همچون تراکتورسازی را الگو قرار دهیم و به این صنایع به عنوان نشان و برند ملی ایرانی افتخار کنیم.
وی اظهار داشت: در حال حاضر ۵ مرکز استان از ۳۳ مرکز استانی کشور از زیرساختهای اچ دی(HD) بهره مند هستند و مابقی مراکز نیز در رقابت تنگا تنگ برای مجهز شدن به این زیرساختهای فنی در حوزه رسانه هستند.
شریفی با اشاره به تاکید ریاست سازمان صدا و سیما برای هدایت زیر ساختها به سمت تکنولوژی فورکی (4K) گفت: در گشور سه تکنولوژی اس دی(SD)، اچ دی(HD) و فورکی (4K)و جود دارد و برای اینکه به برنامه اعلامی از سوی ریاست سازمان دست یابیم باید کل زیرساخت از اس دی(SD) کشور به سمت تکنولوژی اچ دی(HD) جابجا شود و بینندگان بعداز این مرحله در گیرندههای خانگی خود بین اچ دی(HD) و فورکی (4K) رقابت داشته باشند.
انتهای پیام/
دیدگاهتان را بنویسید