مهران، جاده بیقراری برای مسیر اربعین
آچار فرانسه هسته ای
عزت ایران، میراث ماندگار شهدا / مهندس مکانیک که آگاهانه لباس سبز پاسداری به تن کرد
اعزام کاروان مردمی «از آذربایجان تا خلیج فارس؛ جان فدای ایران» از تبریز
جمهوری اسلامی دفاع از مجاهدان لبنان را به عنوان سیاست راهبردی خود تعیین کرده است
مطالبه نیروهای شرکتی را به «پرداخت مستقیم حقوق» تقلیل ندهید
چرا کارت آزاد به همه نمیرسد؟ / «کارت آزاد نداریم»؛ شائبه فروش زیر ذرهبین
نباید به اختلافات سیاسی و گسلهای قومی دامن زدمسئول سازمان بسیج کارمندی سپاه عاشورا گفت: ۵۹ هزار کارمند در استان آذربایجان شرقی وجود دارد که تقریبا ۴۰ هزار نفر معادل ۷۵ درصد کارمندان بسیجی هستند.
به گزارش تبریز بیدار ، سرهنگ محمدعلی ریحانی خواه در نشست خبری با اصحاب رسانه اظهار داشت: اکثر کارمندان استان، در جنگ دفاع مقدس حضور داشتند و طبق بررسی هایی که انجام داده ایم از استان آذربایجان شرقی ۳۳۰ کارمند شهید وجود دارد .
وی افزود: در طول دو سال گذشته ، ۱۴۸ یادواره شهدا در سازمانها و ادارات استان برای ۳۳۰ شهید برگزار شده است و اختتامیه آنها به نام اجلاسیه شهدا در ۲۷ شهریور ماه روز دوشنبه در تالار وحدت دانشگاه تبریز برگزار خواهد شد.
مسئول سازمان بسیج کارمندی گفت: سخنرانان اجلاسیه شهدا، حجتالاسلام والمسلمین آل هاشم، نماینده ولی فقیه در استان آذربایجان شرقی و امام جمعه تبریز، خرّم استاندار آذربایجان شرقی و سردار پور جمشیدیان خواهد بود .
ریحانی خواه در ادامه اظهار داشت: اکثر شهدای کارمندی جنگ تحمیلی مربوط به اداره جهاد کشاورزی شهرستان تبریز می باشد.
وی با اعلام اینکه قبلا به آثار شهیدان دسترسی نداشتیم، خاطر نشان کرد: با کمک همکاران این مجموعه تمامی آثار شهدا از ادارات و خانواده آنان جمع آوری شده است و بعد از اجلاسیه به صورت کتاب چاپ خواهد شد.
مسئول سازمان بسیج کارمندی افزود: در این اجلاسیه از کتاب شهدا به نام “حجت لشکر و بهجت لشکر” که مربوط به حجت و داود علوی که هر دو فرمانده تخریب بودند، رونمایی خواهد شد .
ریحانی خواه در پایان خاطرنشان کرد: مستند شهید کسایی که شهید شاخص ادرات و کارمندان می باشد به مدت ۱۹ دقیقه اکران خواهد شد.
انتهای پیام/
دیدگاهتان را بنویسید