پنجشنبه / ۷ آبان / ۱۴۰۵ Thursday / 29 October / 2026
×

بازیگر سینما و تلویزیون گفت: یکی از راه ها در جهاد تبیین کار در فضای مجازی و هنری است.

لازمه موفقیت در جهاد تبیین، کار هنری و فضای مجازی است
  • مهر 6, 1402
  • به گزارش تبریزبیدار، کوروش زارعی صبح امروز در مراسم افتتاحیه تولیدات فضای مجازی کنگره ۱۰ هزار شهید استان با اشاره به تاکیدات رهبر معظم انقلاب در خصوص جهاد تبیین گفت: برای موفقیت در جهاد تبیین باید تولید هنر کرد و با کار هنری در این عرصه فعالیت کرد و به جنگ دشمن رفت.

    وی افزود: اهمیت فضای مجازی روز به روز بیشتر شده و باید این فضا را جدی گرفت و از طریق موبایل که جایگاه خاصی در این فضا پیدا کرده است، به اثر خلق و ایده هنری پرداخت.

    بازیگر سینما و تلویزیون اظهار داشت: یکی از راه ها در جهاد تبیین کار در فضای مجازی و هنری است و فعالان فضای مجازی هم اکنون در صف اول جنگ رسانه ای قرار گرفته اند.

    وی تصریح کرد: فعالین فضای مجازی باید با تولید محتوا و آثار خلاقانه در بین مردم تاثیر گذار باشند چرا که آنها در صف اول جنگ رسانه ای قرار گرفته اند.

    زارعی بیان داشت: دست اندرکاران جشنواره تولیدات فضای مجازی آذربایجان شرقی شرایطی فراهم کنند تا آثار تولید شده در این جشنواره در سطح داخلی و خارجی جریان ساز باشند.

    انتهای پیام/

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *