روایت مردمی از مدارس ترافیک‌زا

سه مدرسه پر تردد، اهالی خیابان ۲۰ متری دانش واقع در میدان اعتصامی پشت مسجد ولیعصر را درگیر چالش ترافیک کرده است.

سرویس شهروندی تبریزبیدار/ سه مدرسه پر تردد، اهالی خیابان ۲۰ متری دانش واقع در میدان اعتصامی پشت مسجد ولیعصر را درگیر چالش ترافیک کرده است.

این خیابان که در اغلب ساعات شبانه روز، آرام و کم ترافیک است، در اوقات ورود و خروج دانش آموزان از مدارس شاهد ترافیک سنگین می‌شود و اولیای دانش آموزان و همسایه ها را به زحمت می اندازد.

به اعتقاد ساکنان منطقه، علت اصلی این ترافیک این است که مسیر ورود و خروج ماشین ها به این منطقه یک طرفه شده و سه تا از کوی های ۱۰ متری که در آخر خیابان دانش قرار دارند، توسط اهالی مسدود و نرده گذاری شده اند.

شهروند خبرنگار تبریزبیدار می‌گوید: اگر تردد به این کوی ها بلامانع شود مشکل عبور و مرور منطقه حل می‌شود. تقاضای ما از مسئولین شهری ارایه راهکار و صدور دستورالعمل مناسب برای حل این مشکل است.

 

مشروح گزارش را در فیلم زیر ببینید:

 

 

شهروند خبرنگار ما باشید.

 

انتهای پیام/

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *