مهران، جاده بیقراری برای مسیر اربعین
آچار فرانسه هسته ای
عزت ایران، میراث ماندگار شهدا / مهندس مکانیک که آگاهانه لباس سبز پاسداری به تن کرد
اعزام کاروان مردمی «از آذربایجان تا خلیج فارس؛ جان فدای ایران» از تبریز
جمهوری اسلامی دفاع از مجاهدان لبنان را به عنوان سیاست راهبردی خود تعیین کرده است
مطالبه نیروهای شرکتی را به «پرداخت مستقیم حقوق» تقلیل ندهید
چرا کارت آزاد به همه نمیرسد؟ / «کارت آزاد نداریم»؛ شائبه فروش زیر ذرهبین
نباید به اختلافات سیاسی و گسلهای قومی دامن زدبدنبال سلسله گزارش های تبریزبیدار پیرامون وضعیت نابسامان محوطه خانه تاریخی ستارخان، ظهر یکشنبه مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان در محل پروژه حاضر شده و روند آن را بررسی کرد.
سرویس شهری تبریزبیدار/ بدنبال سلسله گزارش های تبریزبیدار پیرامون وضعیت نابسامان محوطه خانه تاریخی ستارخان، ظهر یکشنبه مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان در محل پروژه حاضر شده و روند آن را بررسی کرد. (جزئیات را اینجا بخوایند++)

احد حمزه زاده در گفتگو با تبریزبیدار می گوید: شهرداری زمین های محوطه خانه ستارخان را تملک و قرار است طرح باغ ایرانی در آن اجرا شود است که مثل موزه بازار، خانه تاریخی در یک گوشه قرار داشته باشد و فضای جلوی آن را هم باغ در بر بگیرد.
وی ادامه می دهد: فعلا شهرداری درگیر آزادسازی بوده و کلی هم هزینه کرده است. بالاخره پروژه عمرانی این مشکلات و گرفتاری ها را هم دارد. این طرح باید مراحل خود را طی کند تا به عمران و آبادی برسد.

محوطه تاریخی خانه ستارخان واقع در بلوار منجم کوچه ستارخان ۲، بدلیل ساخت و ساز تخریب شده و مشکلاتی را برای اهالی به وجود آورده است.
تخریب ها در مجاورت این اثر تاریخی به ثبت رسیده، باعث کاهش چشمگیر گردشگر در منطقه شده و پروژه مسیرگشایی در این محوطه به کندی پیش می رود.
اهالی منطقه ضمن گلایه از وضع موجود تاکید دارند که وضعیت فعلی در حد این نام و نشان نیست و تبدیل به خرابه و جولان حیوانات موذی شده است.


چندی قبل بر اثر بارش باران در تبریز، گذرمان به خانه ستارخان افتاده بود که زباله های بیرون زده از جوی (کانال) آب و بوی گندیده آن دل هر رهگذری را می زد و قطعا این مناظر برای گردشگران نیز آزار دهنده خواهد بود.
اهالی منجم و دوستداران تاریخ آذربایجان مشتاقانه منتظر ساماندهی آبرومندانه این محوطه هستند که به گفته مدیران شهری، لازمه ان همکاری برخی اهالی در تملک زمین ها است.
انتهای پیام/
دیدگاهتان را بنویسید