امام جمعه تبریز مطرح کرد؛

مگر با مهریه تجارت می کنید؟ / وقت مردم در ترافیک می گذرد

امام جمعه تبریز با تاکید بر بازنگری در سیاست گذاری ترافیک شهری تصریح کرد: اجازه ندهیم بخشی از زمان مردم در ترافیک بگذرد.

به گزارش تبریزبیدار، حجت الاسلام و المسلمین سیدمحمدعلی آل‌هاشم در خطبه‌های نماز جمعه تبریز در محل مصلی اعظم امام خمینی(ره) این شهر با انتقاد از وضعیت ترافیک تبریز گفت: دیشب بنده می‌خواستم به مجلس ختم بروم که یکی در مسجد سید حمزه بود و یکی هم مراسم ختم مادر شهید محمدنژاد در خیابان مارالان بود ولی هر چه قدر تلاش کردیم نشد؛ یعنی دوساعت در خیابان شمس تبریزی و دارایی معطل ترافیک بودیم.

وی  افزود: در سال‌های اخیر افزایش میزان تردد و نواقص زیرساختی باعث مشکل ترافیک عمده در تبریز شده است و البته بازگشایی مدارس ترافیک را به گره ناگشودنی تبدیل کرده است.

امام جمعه تبریز با تاکید بر بازنگری در سیاست گذاری ترافیک شهری تصریح کرد: اجازه ندهیم بخشی از زمان مردم در ترافیک بگذرد.

وی در ادامه به انتقاد از رواج مهریه های سنگین پرداخته و گفت: یعنی چه مهریه به تاریخ تولد؟ این از لحاظ شرع مشکلی ندارد ولی در عرف مشکل دارد.

نماینده ولی فقیه در آذربایجان شرقی افزود: برخی‌ها مهریه را با حرف‌های مثلا ۳۱۳ به عنوان یاور مهدی، ۱۱۴ به نیت فلان چیز، ۱۴ سکه به نیت ۱۴ معصوم می‌گذارند که سرجمع همان تاریخ تولد می‌شود؛ این چه وضعی است مگر تجارت می‌کنید؟

جمهوری آذربایجان در تامین ۶۰ درصدی نفت رژیم صهیونیستی تجدید نظر کند

حجت الاسلام آل هاشم در ادامه به حوادث غزه اشاره کرده و گفت: از دولت جمهوری آذربایجان دعوت می کنیم در مورد قطع یا کاهش صادرات نفت به اسرائیل تجدید نظر کنند.

وی افزود: جمهوری آذربایجان بیش از ۶۰ درصد نفت رژیم کودک‌کش صهیونیستی را تامین می‌کند این‌ نفت می‌تواند مشتریان دیگری هم داشته باشد و نباید اقتصاد یک کشور را تا این حد به یک کشور دیگر وابسته کرد.

انتهای پیام/

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *