مهران، جاده بیقراری برای مسیر اربعین
آچار فرانسه هسته ای
عزت ایران، میراث ماندگار شهدا / مهندس مکانیک که آگاهانه لباس سبز پاسداری به تن کرد
اعزام کاروان مردمی «از آذربایجان تا خلیج فارس؛ جان فدای ایران» از تبریز
جمهوری اسلامی دفاع از مجاهدان لبنان را به عنوان سیاست راهبردی خود تعیین کرده است
مطالبه نیروهای شرکتی را به «پرداخت مستقیم حقوق» تقلیل ندهید
چرا کارت آزاد به همه نمیرسد؟ / «کارت آزاد نداریم»؛ شائبه فروش زیر ذرهبین
نباید به اختلافات سیاسی و گسلهای قومی دامن زدمدیرکل امور اجتماعی و فرهنگی استانداری آذربایجان شرقی گفت: اگر امروز می گوییم تبریز بدون گدا و شهری است که از قشر آسیب پذیر حمایت می کند، بخاطر زحمات بی وقفه و مستمر سازمان های مردم نهاد است.
به گزارش تبریزبیدار، محمد اسداللهی صبح امروز در بیست و یکمین رویداد هم افزایی مشارکت نهادمند اجتماعی جوانان (همنا) در تبریز گفت: نقشی که سازمان های مردم نهاد در برجسته سازی ظرفیت های فرهنگی و اجتماعی و کنترل آسیب های اجتماعی دارند اگر از دیگر ارگان های مرتبط این موضوع بیشتر نباشد، کمتر نیست.
وی افزود: اگر امروز می گوییم تبریز بدون گدا و شهری است که از قشر آسیب پذیر حمایت می کند، بخاطر زحمات بی وقفه و مستمر سازمان های مردم نهاد است.
مدیرکل امور اجتماعی و فرهنگی استانداری آذربایجان شرقی ادامه داد: در شهر جدید سهند شهرستان اسکو با جمعیت حدود ۱۵۰ هزار نفر ۳۳۰۰ زن بدسرپرست یا بی سرپرست داریم. آسیب هایی که در داخل این آمار (اعداد و ارقام) قرار دارد آزاردهنده است.
وی تاکید کرد: باید به واسطه تشکل و سمن ها به نهاد خانواده ارزش بدهیم.
انتهای پیام/
دیدگاهتان را بنویسید