عضو جامعه‌ی مدرسین حوزه‌ی علمیه‌ی قم در تبریز مطرح کرد؛

شیعه باید به داشتن شخصیت بی مانند علامه طباطبایی افتخار کند

کنگره‌ بین المللی علامه سید محمد حسین طباطبایی، با حضور مسئولان استانی، اساتید حوزه و دانشگاه کشوری و استانی و تعداد کثیری از دانشجویان آذربایجان شرقی در تالار وحدت دانشگاه تبریز برگزار شد.

به گزارش تبریزبیدار، عضو جامعه‌ مدرسین حوزه‌ علمیه‌ی قم و رئیس کنگره‌ی علامه طباطبایی در این همایش با بیان اینکه علامه طباطبایی به آنچه که می‌دانست عمل می‌کرد و به آن التزام داشت، اظهار کرد: سخنان و گفتار این بزرگ مردجهان تشیع، همواره مورد توجه صاحب نظران و اندیشندان قرار داشته و دارد چراکه او یک عالم باتقوایی بود که خدامحوری تمام ظاهر و باطنش را فرا گرفته بود.

آیت الله غلامرضا فیاضی ادامه داد: علامه طباطبایی به‌عنوان یک عالم صالح در پی پیاده‌سازی سیره و آموزه‌های پیامبر(ص) و ائمه اطهار (ع) بود که شیعه به داشتن شخصیت بی مانندی مثل او به خود باید افتخار کند.

رئیس کنگره‌ علامه طباطبایی با اشاره به اجتهاد و نوآوری‌های علامه طباطبایی در علوم مختلف خاطرنشان کرد: ما باید در زمان حاضر قدردان چنین افرادی باشیم که در نسل‌های بعدی خود اثرگذار بودند و باید سیره‌ی آن‌ها را سرمشق خود قرار دهیم.

وی، عضر کنونی را عصر طلایی بعد از صدر اسلام دانست و تاکید کرد: حرکت در مسیر بندگی خدا از جمله درس‌های ماندگار علامه طباطبایی است که امروز جامعه‌ ما به شدت نیازمند چنین روش‌هایی است.

عضو جامعه‌ی مدرسین حوزه‌ی علمیه‌ قم، در ارتباط با شخصیت چند بُعدی علامه طباطبایی نیز گفت: بیانات رهبر معظم انقلاب در دیدار اخیر دست اندرکاران این کنگره نشان دهنده‌ی عمق و اثرگذاری علامه در زندگی فردی، اجتماعی و سیاسی ما است که به طور کامل و جامع در بیانات ایشان متجلی شد.

انتهای پیام/

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *