پنجشنبه / ۷ آبان / ۱۴۰۵ Thursday / 29 October / 2026
×

فرماندار هشترود با بیان اینکه کشت صیفی و سبزیجات در پاباب سد سهند ممنوع است، گفت: کشاورزانی که در پایاب سد سهند هشترود، الگوی کشت را رعایت نکنند از خدمات جهادکشاوزی محروم خواهند شد.

کشت صیفی و سبزیجات در پاباب سد سهند ممنوع است
  • آذر 7, 1402
  • به گزارش تبریز بیدار، ابوالفضل پاشایی در جلسه راهبری سد سهند هشترود با تاکید بر رعایت الگوی کشت در این منطقه گفت: کشاورزان پایاب رودخانه سراسکند چایی و آغبلاغ چایی، باید از کشت صیفی جات و سبزی جات در این محدوده خودداری کنند.

    وی افزود: به علت نبود تصفیه خانه و اتمام نشدن فاضلاب مدرن شهری، فاضلاب‌های خانگی به داخل این رودخانه‌ها هدایت می‌شود و کشاورزان باید به کشت صنوبر و غذای دام اقدام کنند.

    وی تاکید کرد: کشاورزانی که در پایاب سد سهند، الگوی کشت را رعایت نکنند از خدمات جهاد کشاورزی شامل کود، سم و بذر دولتی، محروم خواهند شد.

    فرماندار هشترود ادامه داد: تعاونی آب بران هم باید در زمان مقرر آب کشاورزان را تأمین کند؛ در غیر این صورت هرکسی که مقصر باشد، باید ضرر و زیان کشاورزان را پرداخت نماید.

    انتهای پیام/

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *