در قالب کاروان شوق زیارت؛

۵۰۰۰ مددجوی کمیته امداد استان عازم مشهد الرضا می شوند

مدیرکل کمیته امداد امام خمینی(ره) آذربایجان شرقی گفت: ۵ هزار مددجوی تحت حمایت کمیته امداد استان آذربایجان شرقی از ۱۸ آذرماه امسال برای زیارت بارگاه ملکوتی امام رضا(ع) به مشهد مقدس اعزام می‌شوند. 

به گزارش تبریزبیدار، غلامعلی ملامهدی از اعزام ۵ هزار مددجوی کمیته امداد آذربایجان شرقی به مشهد در قالب کاروان «شوق زیارت» خبر داده و افزود: اغلب این مددجویان برای اولین بار به زیارت حرم مطهر امام رضا(ع) مشرف می‌شوند.

وی افزود: در کنار زیارت بارگاه ملکوتی امام رضا(ع)، برنامه‌های متنوع فرهنگی در رواق های دارالهدایه و امام خمینی(ره) برای مددجویان در نظر گرفته شده است.

مدیرکل کمیته امداد آذربایجان شرقی افزود: طرح شوق زیارت یکی از طرح‌های مشارکتی کمیته امداد آذربایجان شرقی است که با کمک خیران اجرا می‌شود.

وی با اشاره به اینکه اعزام کاروان شوق زیارت از استان به مشهد مقدس با قطار و اتوبوس انجام می‌شود، تاکید کرد: اعزام مددجویان به اماکن مذهبی یکی از فعالیت‌های شاخص فرهنگی کمیته امداد است که با هدف ایجاد نشاط معنوی مددجویان برگزار می‌شود.

انتهای پیام/

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *