فرماندار تبریز در گفتگو با تبریزبیدار؛

فعالیت آفلاین کلیه جایگاه های سوخت تبریز

فرماندار شهرستان تبریز از فعالیت آفلاین کلیه جایگاه های سوخت سطح شهر تبریز و ۸۰ درصد جایگاه های شهرستان تبریز خبر داد.

یونس فاتح در گفتگو با تبریزبیدار با اشاره به اختلال سامانه سوخت رسانی و بازدید میدانی از جایگاه‌های تبریز اظهار داشت: از زمان ایجاد اختلال در سوخت رسانی، در کنار مدیریت شرکت پالایش نفت استان و عوامل فنی با تشکیل ستاد بحران اقدام به راه اندازی جایگاه های سوخت از طریق آفلاین اقدام شده است.

وی ادامه داد: در این موضوع همکاری و تلاش جایگاه‌های سوخت استان و اتحادیه جایگاه داران و انجمن صنفی در کنار مسئولین شرکت نفت پررنگ بود.

فاتح تصریح کرد: با مدیریت به موقع شرکت پخش پالایش نفت استان اکنون ۱۰۰ درصد جایگاه‌های تبریز و ۸۰ درصد جایگاه‌های شهرستان تبریز به صورت آفلاین فعال بوده و به مردم خدمت رسانی می کند.

 

گفتنی است از صبح امروز فعالیت جایگاه های سوخت در سراسر کشور مختل شده و مسئولین وعده حل مشکل را در اسرع وقت داده‌اند.

برخی منابع خبری احتمال خرابکاری و هک داده‌اند که تاکنون مراجع رسمی در این مورد بصورت قطعی صحبتی نکرده اند.

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *