مهران، جاده بیقراری برای مسیر اربعین
آچار فرانسه هسته ای
عزت ایران، میراث ماندگار شهدا / مهندس مکانیک که آگاهانه لباس سبز پاسداری به تن کرد
اعزام کاروان مردمی «از آذربایجان تا خلیج فارس؛ جان فدای ایران» از تبریز
جمهوری اسلامی دفاع از مجاهدان لبنان را به عنوان سیاست راهبردی خود تعیین کرده است
مطالبه نیروهای شرکتی را به «پرداخت مستقیم حقوق» تقلیل ندهید
چرا کارت آزاد به همه نمیرسد؟ / «کارت آزاد نداریم»؛ شائبه فروش زیر ذرهبین
نباید به اختلافات سیاسی و گسلهای قومی دامن زدروزی که سرزمین منا کربلا شد و حجاج در راه اقامه شعائر الهی، به سوی معبود شتافتند و چه زیبا می توان برای آنها تعبیر «شهدای شعائر الهی» به کار برد.
سرویس فرهنگی تبریزبیدار/ چه عیدی عزا شد و تسلیت واژهای است حقیر. فاصله تبریک و تسلیت چه کوتاه است، گاهی چه ناگوار و تلخ بود شنیدن هجرت ضیوف الرحمن به آسمان ها با لباس احرام و تشنه لب در حال نیایش؛ انگار بار دیگر آبِ «فرات» در کربلا، بر لبانِ حقیقت، بسته بود.
روزی که سرزمین منا کربلا شد و حجاج در راه اقامه شعائر الهی، به سوی معبود شتافتند و چه زیبا می توان برای آنها تعبیر «شهدای شعائر الهی» به کار برد.


سرانجام بر اثر بی تدبیری رژیم سعودی در تاریخ دوم مهرماه 94 در کنار ضیوف الرحمان مظلومانه به شهادت رسید و تا یوم الدین ردای احرام به تن کرد تا در روز محشر لبیک گویان پیش رسول خدا حاضر شود.
حاجی مهجور از وطن؛ هیاتی و سرپرست ایتام
محمدحسین خجسته دیگر حاجی تبریزی است که در عید قربان در صحرای منا به سوی الله مهاجرت کرد.


گزارش از: صابر عیسی پور
انتهای پیام/
دیدگاهتان را بنویسید