گلایه دبیر ستاد امر به معروف استان از شهرداری؛

تذکر در مورد افتضاح استفاده از دیجی خانم و عدم پاسخگویی

دبیر ستاد امر به معروف و نهی از منکر آذربایجان شرقی از اقدامات شهرداری و شورای اسلامی شهر تبریز ابراز تاسف و گلایه کرد.

حجت الاسلام محمدحسن نستوهی در رابطه با اقدامات شهرداری و شورای شهر تبریز در راستای فرهنگ سازی امر به معروف و نهی از منکر، گفت: شهرداری و شورای شهر تبریز در بحث فرهنگی و ترویج فرهنگ امر به معروف و نهی از منکر یا بی تفاوت بوده یا برعکس فریضتین عمل کرده و قلوب عموم مردم بخصوص خانواده های شهدا را جریحه دار کرده است.

وی ضمن تقدیر از مردم دغدغه مند استان که از طریق مجاری مختلف با ستاد امر به معروف و نهی از منکر در ارتباط هستند، افزود: به ستاد استان در همان دقایق اولیه از افتضاح رخ داده در تالار شهرداری و ساختمان عمارت تبریز و استفاده از دیجی خانم برای تبلیغات و مدل تهرانی برای ترویج بی حجابی گزارش شد که عکس العملی از شهرداری و شورای کلانشهر تبریز را در پی نداشت.

دبیر ستاد امر به معروف و نهی از منکر استان با بیان اینکه گزارشات بسیاری در مورد شهرداری و شورای شهر تبریز به ستاد استان رسیده، گفت: ستاد استان از طرق مختلف خواستار توضیح شهرداری کلانشهر و شورای شهر تبریز درباره گزاراشات واصله است که متاسفانه هیچ توضیح و پاسخی در زمینه گزارشات مردمی به ستاد استان ارائه نکردند.

حجت الاسلام نستوهی ضمن ابراز گلایه از شهرداری کلانشهر تبریز بیان کرد: شهرداری نه تنها در بحث امر به معروف و نهی از منکر که از وظایف قانونی آن است، فعالیتی نداشته بلکه بر ضد امر به معروف و نهی از منکر و حقوق شهروندی عمل کرده است و باید پاسخگو شود که مصداق بارز ترک فعل است.

 

انتهای پیام/

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *




1 دیدگاه برای این مطلب ثبت شده است
  1. محمد‌امین

    سلام‌‌شهر‌بزرگی‌مانندتبریز‌وحومه‌حداقل‌میبایست‌با‌
    اینهمه‌مدرسه‌دینی‌‌پنجاه
    نفرمجتهد‌و‌آیت‌الله‌‌‌‌ازجنس
    قدیمیها‌میداشت‌که‌هرکدام
    درمحله‌سکونت‌شان‌
    وزنه‌ای‌بودند‌اکنون‌چندنفر
    هست‌وزن‌معنوی‌آن‌مراجع
    بی‌مدعا‌خودش‌شیطان
    را‌ازشهر‌ومحله‌سکونت
    مردم‌دور‌میکرد‌آنها‌زحمت
    میکشیدند‌درس‌میخواندند
    تزکیه‌نفس‌میکردند‌ودرس
    پیش‌بزرگترها‌پس‌میدادند
    امتحانات‌تستی‌وچهار‌
    جوابی‌که‌نبود