بی‌‌آبی تبریز، گردن مردم انداخته شد! / افزایش مصرف

اطلاعیه شرکت آب و فاضلاب استان آذربایجان شرقی: مصرف آب در تبریز در روزهای پایانی سال روندی صعودی بسیار شدیدی پیدا نمود به گونه‌ای که  مصرف لحظه‌ای آب در این شهر از ۶۵ هزار لیتر در ثانیه نیز عبور کرد. 

به گزارش تبریز بیدار، فرجاد مدیر آب و فاضلاب تبریز با اشاره به کاهش شدید حجم مخازن آب تبریز گفت: در ساعات پایانی سال با مصرف بیش از حد آب شرب که عمدتا برای شستشو های غیر ضروری پارکینگ ها، خودرو ها و منازل انجام شد باعث افزایش ناگهانی مصرف آب شده و متاسفانه شاهد افت فشار یا قطعی آب در برخی مناطق شهر تبریز هستیم.

وی ضمن عذر خواهی از شهروندانی که با مشکل کمبود آب مواجه شده اند مجددا از عموم شهروندان فهیم تبریزی تقاضا نمود با صرفه جویی ۱۰ درصدی مصرف شرکت آب و فاضلاب را در ارائه خدمات پایدار یاری نمایند.

این در حالی است که در روزهای اخیر آب برخی مناطق تبریز ساعت‌ها قطع شده و هیچ اطلاعیه‌ای از سوی آبفا داده نشده است.

 

انتهای پیام/

 

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *