جمهوری اسلامی دفاع از مجاهدان لبنان را به عنوان سیاست راهبردی خود تعیین کرده است
مطالبه نیروهای شرکتی را به «پرداخت مستقیم حقوق» تقلیل ندهید
چرا کارت آزاد به همه نمیرسد؟ / «کارت آزاد نداریم»؛ شائبه فروش زیر ذرهبین
نباید به اختلافات سیاسی و گسلهای قومی دامن زد
تهاجم دشمن آمریکایی به یک منطقه نظامی در تبریز
حاج عباس؛ پاسدار اقتدار ایران/ تولدی در معراج شهادت
فراخوان جذب 33 نیروی جدید در کمیته امداد آذربایجان شرقی
حمله تروریستی آمریکا به منطقه نظامی جنوب غرب تبریز / یک شهید و چند مجروح یک واحد سردخانه و سورتینگ با هدف ارتقای ایمنی و امنیت غذایی جامعه و کمک به ایجاد اشتغال و درآمد، با ظرفیت یکهزار تن با حضور تراب محمدی سرپرست استانداری آذربایجان شرقی و اکبر فتحی رئیس سازمان جهادکشاورزی استان آذربایجان شرقی در بخش گوگان شهرستان آذرشهر افتتاح شد.
به گزارش تبریز بیدار، مدیر جهاد کشاورزی شهرستان آذرشهر در مراسم افتتاح این سردخانه گفت: این شهرستان در فرآوری سیر فعالیت دارد و به تکمیل زنجیره و سورتینگ توجه زیادی شده است به طوریکه بیش از ۱۰۰ هزار تن محصول از استان های دیگر و شهرستان ها به این شهرستان وارد می شود.
حسن علیوند با بیان اینکه محصول سیر محصولی است که سودآور و دارای اشتغالزایی زیادی است، افزود: محصول سیر جز محصولاتی است که در طرح اصلاح الگوی کشت قرار دارد و در شهرستان آذرشهر نیز حدود ۲۰ هزار تن سیر در سال تولید می شود.
وی گفت: فاز اول شهرک سیر با همکاری بخش خصوصی در حال احداث است و فاز بعدی نیز از اراضی ملی احداث خواهد شد.
علیوند افزود: جهاد کشاورزی برای ایجاد سردخانه ها و تکمیل زنجیره محصول سیر آمادگی داشته و حمایت های لازم را انجام می دهد.
مدیر این سردخانه و سورتینگ نیز گفت: این واحد با ظرفیت یک هزار تن و اعتبار ۳۰ میلیارد ریال بهره برداری شده است.
حسن عیوضی افزود: در صورت حمایت و افتتاح فاز دوم اشتغالزایی این واحد از ۲۰۰ نفر به ۵۰۰ نفر قابل افزایش است.
انتهای پیام/
دیدگاهتان را بنویسید