رئیس شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی آذربایجان شرقی؛

بهره مندی از ظرفیت جوانان، رویکرد اصلی شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی است

رئیس شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی آذربایجان شرقی گفت: شورای هماهنگی برای برنامه های خود از نظر جوانان، هیأت اندیشه ورز بانوان استفاده می کند.

به گزارش تبریزبیدار حجت‌الاسلام میکائیل اسکندری در نشست خبری با اصحاب رسانه به مناسبت سالروز تاسیس شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی اظهار داشت: مردم در انتخابات ریاست جمهوری پای صندوق های رای آمدند و بار دیگر وفاداری خود را به نظام و انقلاب ثابت کردند.

وی افزود: این نهاد در سال نخست پیروزی انقلاب اسلامی به فرمان حضرت امام خمینی (ره) تاسیس شد و حرکت در مسیر درست مدال افتخاری برای شورای هماهنگی می باشد.

رئیس شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی اعلام کرد: خدمت به نظام جمهوری اسلامی ایران بزرگترین افتخار ما می باشد و تکریم شعائر و ارزش های انقلاب مهم ترین وظیفه این شوراست.

وی گفت: شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی برای روز قدس، افشای حقوق بشر آمریکایی هفت تیر، سالروز شهادت شهدای محراب، ۱۳ آبان، نهم دی و ایام الله دهه فجر برنامه ریزی و راهبری می کند.

اسکندری اظهار داشت: در سال گذشته ۱۵ راهپیمایی انجام گرفته است و در این راستا ۱۲۵ غرفه و ایستگاه صلواتی راه اندازی شده بود.

وی گفت: از دولت جدید درخواست داریم تا حامی برنامه های ملی و انقلابی شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی باشند.

رئیس شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی در پایان اظهار داشت: در سال گذشته ۲۱۰ جلسه با ۱۸ عنوان مختلف، ۲ هزار ۱۰۰ مصوبه، برگزاری یکهزار و ۴۲۵ عنوان برنامه در مناسبت ها و رویدادهای مختلف استانی و ملی، صدور ۶۵ عنوان بیانیه، هماهنگی برای برپایی ۱۵ مورد راهپیمایی و تجمع انجام گرفته است.

 

انتهای پیام/

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *