به گزارش تبریزبیدار، تیم فوتبال تراکتور تبریز در هفته اول لیگ بیست و چهارم، توانست با نتیجه دو بر صفر میزبان خود مس رفسنجان را مغلوب کند.
امیرحسین حسینزاده دقیقه ۱۰ با پاس مهدی ترابی و تومیسلاو اشترکال دقیقه ۲۸ با پاس دانیال اسماعیلیفر گلهای تراکتور را به ثمر رساندند.
هواداران تراکتور در این بازی خارج از خانه نیز خود را به ورزشگاه رسانده بودند و تیم محبوبشان را تشویق میکردند.
تراکتور با برد روحیهبخش مقابل مس در رفسنجان، به طلسم ده سال ناکامی در هفته اول لیگ برتر پایان داد.
این تیم آخرینبار در هفته اول لیگ چهاردهم موفق به کسب برتری ۲ بر ۱ مقابل فولاد در تبریز شده بود. از آن تاریخ به بعد تراکتور هرگز در هفته اول لیگ موفق به کسب پیروزی نشده بود تا دراگان اسکوچیچ سرانجام این طلسم طولانی را باطل کرد.
سرمربی تیم فوتبال تراکتور بعد از این رد خارج از خانه گفت: پیروزی در بازی اول اهمیت زیادی برایمان داشت. بابت این برد به بازیکنانم تبریک میگویم. مس حریف سرسختی بود و شرایط آب و هوایی کار را سختتر کرده بود؛ شرایط جوری بود که انگار در سونا بازی میکردیم.
دراگان اسکوچیچ افزود: تیم مس در دقایقی از بازی فشار آورد و ما را وادار به عقبنشینی کرد. جایی که حس کردم کنترل بازی از دستمان خارج می شود، تعویض کردیم و بر بازی مسلط شدیم.
انتهای پیام/
