تکریم مفاخر تبریز؛ پاسداشت تجربه برای ساخت آینده نسل جوان

امام‌جمعه تبریز با تأکید بر اهمیت پاسداشت پیشکسوتان و مفاخر جامعه، تجلیل از چهره‌های اثرگذار را اقدامی فرهنگی و الهام‌بخش برای نسل جوان دانست و آن را عامل تقویت هویت، انگیزه و مسیر پیشرفت اجتماعی عنوان کرد.

به گزارش تبریزبیدار، نماینده ولی‌فقیه در آذربایجان شرقی در چهارمین همایش زنده‌نامان تبریز با اشاره به نقش ماندگار مفاخر در عرصه‌های علمی، فرهنگی، اقتصادی و اجتماعی گفت: احترام به پیشکسوتان، بخشی از فرهنگ اصیل انسانی است و می‌تواند الگوی عملی برای جوانان و نسل آینده باشد.

مطهری‌اصل با بیان اینکه در تمامی جوامع، قدردانی از افراد تأثیرگذار یک ارزش شناخته‌شده است، افزود: کسانی که در مسیر رشد و اعتلای جامعه نقش‌آفرینی کرده‌اند، شایسته تکریم‌اند و این اقدام ریشه در سنت‌های اخلاقی و فرهنگی ملت‌ها دارد.

وی با تأکید بر جایگاه مفاخر آذربایجان و تبریز اظهار کرد: بزرگان و چهره‌هایی که در رشته‌های مختلف علمی، فنی و اجتماعی سال‌ها تلاش کرده‌اند، سرمایه‌های ارزشمند این منطقه به شمار می‌روند؛ افرادی که گاه بیش از شش دهه عمر خود را صرف خدمت و پیشرفت کرده‌اند.

امام‌جمعه تبریز استمرار برگزاری چنین آیین‌هایی را ضروری دانست و تصریح کرد: این برنامه‌ها به جوانان نشان می‌دهد که موفقیت نتیجه پشتکار و مجاهدت مستمر است، نه دستاوردی اتفاقی و زودگذر.

مطهری‌اصل ضمن قدردانی از شهرداری تبریز، بر لزوم نگاه منصفانه به عملکرد نهادهای اجرایی تأکید کرد و گفت: در کنار نقدها، باید اقدامات ارزشمند نیز مورد تقدیر قرار گیرد؛ از جمله برگزاری هفته فرهنگی تبریز در تهران و این همایش که نقش مهمی در ترویج فرهنگ قدردانی دارد.

وی با اشاره به شخصیت علمی یکی از تجلیل‌شدگان این مراسم، حجت‌الاسلام والمسلمین میرزا طاها طاهری رضایی را از اساتید برجسته حوزه علمیه و مفاخر فقهی تبریز معرفی کرد و افزود: ایشان حدود شصت سال در عرصه تعلیم و تربیت در تبریز فعالیت داشته‌اند و خدمات علمی ارزشمندی ارائه کرده‌اند.

نماینده ولی‌فقیه در آذربایجان شرقی همچنین به تلاش‌های چهره‌های موفق در حوزه اقتصادی اشاره کرد و گفت: بسیاری از مدیران و کارآفرینان امروز، مسیر موفقیت را از کار و تلاش سخت آغاز کرده‌اند و با پشتکار به جایگاه‌های مدیریتی و تولیدی رسیده‌اند.

وی در پایان با قدردانی از تمامی پیشکسوتان و مفاخر آذربایجان و تبریز ابراز امیدواری کرد که نسل جوان با الگوگیری از این چهره‌ها، مسیر تعالی، عزت و پیشرفت ایران اسلامی را ادامه دهد.

انتهای پیام/

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *