سه‌شنبه / ۶ مرداد / ۱۴۰۵ Tuesday / 28 July / 2026
×

بهره برداری ازفاز نخست طرح جابجایی حاشیه نشینی با افتتاح ۱۷۱ واحد مسکونی شهرک ارم آغاز شد.

  • مهر 10, 1395
  • به گزارش تبریز بیدار ، بهره برداری ازفاز نخست طرح جابجایی حاشیه نشینی با افتتاح ۱۷۱ واحد مسکونی شهرک ارم آغاز شد.

    این واحدها در راستای مقاوم سازی بافت حاشیه تبریز صورت گرفته است که شهرداری تبریز اقدام به ساخت این مجتمع 171 واحدی کرده است.

    صادق نجفی در حاشیه افتتاح پروژه 171 واحدی مسکن ارم، اظهار داشت: خرسندیم که برنامه های شهرداری تبریز در حوزه حاشینه نشینی، به نقطه عملی رسیده است و این رویکرد با اجرای فازهای دوم و سوم جابجایی در شهرک اندیشه؛  تبریز را به یکی از شهرهای پیشتاز در مهار حاشیه نشینی تبدیل خواهد کرد.

    وی اضافه کرد: در سه سال اخیر با حمایت های شورای محترم و همراهی مدیریت استانی سعی کرده ایم بحث حاشیه نشینی را در هر دو حوزه تثبیت کرده و جابجایی را به نقطه عملیاتی برسانیم.

    شهردار تبریز با تاکید بر اینکه شهرداری تنها دستگاه متولی در حوزه حاشیه نشینی نیست، خاطرنشان کرد: از عموم دستگاه‌های اجرایی انتظار داریم با اجرای ماموریت‌های ویژه و کاربری‌های تعریف شده خود در این خصوص شهرداری تبریز را یاری کنند.

     صادق پورمهدی معاون عمرانی استاندار در مراسم بهره برداری ازفاز نخست طرح جابجایی حاشیه نشینی با افتتاح ۱۷۱ واحد مسکونی شهرک ارم یادآور شد: پروژه 171 واحدی اسکان حاشیه نشینی ارم طرح ماندگاری است که حداقل تاثیر آن اطمینان خاطر از پیامدهای زلزله احتمالی تبریز است .

    وی ادامه داد: این پروژه در خدمت آرامش و آسایش شهروندان حاشیه نشین بوده و تاثیر چشمگیری در برنامه های فرهنگی و اجتماعی این محدوده کم برخوردار خواهد داشت.

    معاون عمرانی استاندار آذربایجان شرقی با تاکید بر مشارکت عموم دستگاه ها در بحث حاشیه نشینی، خاطر نشان کرد: پروژه 171 واحدی اسکان حاشیه نشینی ارم در صورت مشارکت و همکاری و عزم عمومی دستگاه های اجرایی می توانست با چندین برابر نتیجه فعلی به ثمر برسد، اما با این حال شهرداری تبریز با همت کارساز خود و احساس مسئولیت در این حوزه خطیر وارد فاز عملیاتی جا به جایی حاشینه نشینی شد.

    پورمهدی در ادامه یادآور شد: با انتقال بخشی از حاشینه نشینان ارم به این واحدهای زیبا و مستحکم ، امیدواریم شرایطی فراهم شود که هر چه سریعتر سکونتگاه‌های سابق این افراد با تعریف کاربری‌های فرهنگی، ورزشی و فضای سبز موجب افزایش خدمات‌رسانی عمومی در این بخش را فراهم کند.

    تبریز نزدیک به 500 هزار نفر حاشیه نشین دارد که عموما در بافت های فرسوده و غیر مستحکم زندگی میکنند. معضلات اجتماعی این حاشیه نشینی در کنار بافت فرسوده در شهری چون تبریز که بستر حوادث غیر مترقبه چون زلزله  است وظیفه مسئولین را در این مساله دو چندان کرده است. افتتاح این گونه مجتمع هاآغاز راه بزرگی است که متاسفانه در سالهای متمادی توسط مسئولین به غفلت سپرده شد. البته بخش کوچکی  از این جمعیت در دوره گذشته به مسکن های مهر منتقل شدند با این وجود از دولتمردان و مدیریت شهری انتظار می رود که برای رفع این معضل اقدامات موثرتری به عمل آورندکما اینکه قشر محروم جامعه که عموما در این مناطق زندگی می کنند  با وام های سنگین بانکی هیچ گاه قادر به تهیه مسکن مناسب نخواهند بود.

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *