جمهوری اسلامی دفاع از مجاهدان لبنان را به عنوان سیاست راهبردی خود تعیین کرده است
مطالبه نیروهای شرکتی را به «پرداخت مستقیم حقوق» تقلیل ندهید
چرا کارت آزاد به همه نمیرسد؟ / «کارت آزاد نداریم»؛ شائبه فروش زیر ذرهبین
نباید به اختلافات سیاسی و گسلهای قومی دامن زد
تهاجم دشمن آمریکایی به یک منطقه نظامی در تبریز
حاج عباس؛ پاسدار اقتدار ایران/ تولدی در معراج شهادت
فراخوان جذب 33 نیروی جدید در کمیته امداد آذربایجان شرقی
حمله تروریستی آمریکا به منطقه نظامی جنوب غرب تبریز / یک شهید و چند مجروح جلسه امروز شورای شهر تبری با 10 دقیقه تاخیر برگزار شد.
به گزارش تبریز بیدار، جلسه امروز شورای شهر تبریز با 10 دقیقه تاخیر آغاز شد.
حضرتی با اشاره به دیدار با اکبری ( شهردار سابق منطقه 3) گفت: ایشان از عدم تجلیل از بازنشستگان شهرداری گله کرد و باید برای بازنشستگان طی مراحلی تجلیل شود و شخصا تقضا مندم از قشر روحانی در پست های مجموعه شهرداری استفاده کنیم که فضیلت اقامه نماز جماعت در مناطق و امر به معروف و نهی از منکر و احیای آموزه های دینی از جمله ثمرات این حضور است.
حضرتی در ادامه به بحث معضلات اجتماعی خانوادگی درجامعه پرداخت و گفت : در اسلاید پاور پوینتی که درباره مبحث خانواده تهیه کرده ام، نشان داده شده که خانواده رکن جامعه است و با وجود اینکه 40 درصد جامعه استان و کشور جوان هستند ضرورت مدیریت در این حوزه وجود احساس می شود .نرخ جرایمی همچون ضرب و جرح، توهین به اشخاص و طلاق، که 3 برابر میانگین نرخ رشد جهانی است.هم اکنون از هر 4 ازدواج یکی منجر به طلاق می شود که در کنار آن میل به زندگی مجردی و خانه های مجردی افزایش یافته است.ازدواج سفید از جمله اتفاقات نوظهور است که جوانان برای ارضای نیازهای عاطفی و جنسی و به دلیل مسایل مختلف با جدایی از خانواده و بدون هیچ قرارداد شرعی به زندگی در کنار هم روی آورده اند.طلاق خاموش، بی فرزندی خودخواسته و تشکیل خانواده های مجازی از جمله مسایلی است که این شبکه های ماهواره ای باعث بلوغ زودرس جنسی در میان جوانان شده است.
استاد خاماچی وارد جلسه شد.
در ادامه جلسه چندتن از فعالان محیط زیست استان با تشریح وضعیت فعلی دریاچه ارومیه، آن را بحران سرزمینی نامیدید و خطر آن را تهدیدی برای نابودی 4 میلیون انسان عنوان کردند.
علی شیاری در ادامه جلسه، در واکنش به بحث عوارض پروانه ساختمانی شرکت تجاری ماهان، اظهار داشت:اگر می خواهید به همه تعاونی ها کمک کنید، عادلانه نگاه کنید و بعضی از آن ها به اندازه ای بدبخت و بیچاره هستند که هیچ کدام نتیجه نگرفته اند. شهرداری باید پاسخ دهد که چرا عدالت را رعایت نمی کند؟
دیدگاهتان را بنویسید