به گزارش تبریز بیدار، مهندس داود امیر حقیان در نشت خبری خود با اهالی رسانه با اشاره به این مطلب که شورای چهارم، افراد با تخصص های گوناگون را در خود جای داده است افزود: تا این تاریخ کارهای شورا به نوبه خود جای توجه است و این برای نخستین بار دقت نظر شورا را نشان می دهد.
امیر حقیان همچنین اظهار امیدواری کرد در طول ۲ سال باقی مانده از عمر شورا، این اعضا بتوانند قدم های مناسبی در جهت برنامه ریزی بردارند.ف
نایب ریس کمسیون تحقیق و نظارت شورای شهر تبریز در رابطه با پرونده هایی که به این کمسیون فرستاده می شود گفت: از طرف شهرداری تا کنون هیچ پرونده ای برای رسیدگی به این کمسیون ارجاع داده نشده و خود کمسیون در راستای ماموریت خویش اقدام به تشکیل پرونده ونظارت کرده است.
وی ادامه داد: در سال ۹۴ شش پرونده در کمسیون مورد بررسی قرار گرفت که از این شش مورد ، دو مورد به نتیجه رسید و چهار مورد دیگر در حال بررسی است. برنامه شهریمیز و اتوبوس رانی دو پرونده ای بود که منتج به نتیجه شد.
عضو شورای شهر تبریز افزود: اداره آب و فاضلاب شهری یکی از دستگاههای خدمت رسان است که مدت هاست راکد مانده و طی ۷و ۸ سال گذشته توسعه ای نداشته است .
وی ادامه داد: اقدامی که در این راستا از طرف شورا صورت گرفت این بود که دریافتی آب و فاضلاب که قبلا به خزانه ی دولت ریخته می شد با رایزنی های صورت گرفته 70% پول ها به حساب خود آب و فاضلاب ریخته خواهد شد تا بدین وسیله آب و فاضلاب به منبع مالی دسترسی داشته باشد.
وی در خصوص تغییر کاربری بیمارستان ۷تیر (بابک سابق) نیز گفت: از آقای دکتر صومی خواسته شده که از سرانه ی بهداشتی منطقه ۵ کاسته نشود. این منطقه از مناطق نیمه برخوردار و از کریدورهای اصلی تبریز است .
وی همچین در این مورد به بحث موقوفات اشاره کرد و افزود: با توجه به این که در زمین های اطراف بیمارستان، زمین های موقوفه وجود دارد در پی آن هستیم که محدوده دقیق این موقوفات را مشخص کنیم. در صورتی که سندی در رابطه با وقف این محل پیدا کنیم این بیمارستان موقوفه ی درمانی خواهد بود و امکان تغییر کاربری در آن وجود نخواهد داشت.
امیر حقیان با اشاره به اینکه جانبازان و ایثارگران یکی از اقشار از یاد رفته ی جامعه ی ما هستند افزود: یکی از اولویت های ما در شورا بحث مناسب سازی فضای شهری برای این عزیزان است که تا کنون اقدامات خوبی در این زمینه صورت گرفته است.
وی ادامه داد: جانبازان وایثار گران همانند شهدا چهره های عمومی هستند و سپردن امورات این ها به اداره یا ارگان خاص درست نیست و هر چه قدر این ها متولی خاص داشته باشند بیشتر در انزوا قرار می گیرند. امیر حقیان همچنین پرداختن به ورزش جانبازان وایثارگران را از اولویت های خود در شورا عنوان کرد.
نایب ریس کمسیون تحقیق و نظارت شورای شهر تبریز گفت: در شهر تبریز ممیزی کامل وجود ندارد و اطلاعات درست در اختیار نیست به همین دلیل عوارض ها مدیریت نشده است و ۴۰% مردم عوارض پرداخت نمی کنند.
امیر حقیان در خصوص بحث تاکسی رانی به این مطلب اشاره کرد که متاسفانه ما به کار کارشناسی اعتقاد نداریم، هر چند در ادعا این مطلب را بیان می کنیم اما در عمل به این باور نرسیده ایم. برای مثال ما از طرفی شعار استفاده از وسیله ی نقلیه را می دهیم و از طرفی بدون در نظر گرفتن وضعیت معیشتی رانندگان، بنزین را گران می کنیم. وی همچین با اشاره به نامه ی معاونت عمرانی وزارت کشور مبنی بر افزایش نرخ کرایه ها در حدود 15% تا ۲۰% گفت: ما نیز با توجه به این نامه، نرخ کرایه اتوبوس ها را ۱۵ % وتاکسی ها را۲۰% افزایش دادیم.
این عضو شورای شهر ادامه در مورد سرانه فضای سبز نیز گفت: آمار های مختلفی به دست ما می رسد و چیزی که به ما گفته اند بالای ۵ متر مربع است، اما من فکر می کنم کمتر از ۵ متر مربع سرانه ی فضای سبز ماست.
امیر حقیان ادامه داد: مدیریت های ما عموما سیستمی نیست بلکه سلیقه ای و اقتضایی می باشد بنابراین هر مدیری بسته به اهمیتی که به فضای سبز می دهد به گسترش آن اقدام می کند.
وی با اشاره به این مطلب که نظارت در کشور ما مظلوم واقع شده افزود: همه فکر می کنند نظارت مچ گیری است در حالی که نظارت از ارکان مدیریت است در حالی که تمامی دستگاهها و ارگان ها در برابر تحقیق مقاومت نشان می دهند و نمی خواهند کسی به کار هایشان نظارت داشته باشد. برخی ها در تریبون های انتخاباتی دم از مردم می زنند اما موقع نظارت فرار می کنند و اطلاعات درست در اختیار مردم قرار نمی دهند.
امیر حقیان به پروسه ی تشکیل پرونده در این کمسیون اشاره کرد و گفت: منبع اصلی ما مردم هستند که مستنداتی به ما ارائه میدهند و یا خودمان با این مسائل برخورد می کنیم و یا از دستگاهای نظارتی دیگر به ما نامه نگاری می شود.
وی در خاتمه به دستاوردهای مهم شورا اشاره کرد و گفت: در این مدت ما پروژهای عمرانی را زمان دار کردیم چرا که طولانی شدن عمر پروژه ها باعث مشکلات زیادی می شد. اقدام دیگر شورا بحث توسعه متوازن در شهر تبریز بود بصورتی که تمام نقاط شهر توسعه ی متوازن داشتند. همچنین در خصوص آلودگی های بصری شهر تبریز نیز تذکرات لازم به شهردار داده شده است.